HUMOR. Den norska kommunisten Joakim Møllersen försökte nyligen sätta ett personligt rekord i antal lögner han kunde komma med i en och samma artikel.

Kommunisten och Radikal Portal-skribenten Joakim Møllersen är i farten igen och publicerade nyligen en absurd propagandaartikel om Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg.

Som vanligt när Møllersen greppar tag om pennan för att hetsa mot oliktänkande så är lögnen hans viktigaste instrument och denna gång är inget undantag, snarare tvärtom. Artikeln är nämligen proppfull av lögner så att det hela blir omedvetet komiskt.

Nedanför följer ett urval av de mest komiska citaten:

[…] medan 20 000 motdemonstranter ska ha tagit till gatorna för att visa sin avsky.

Det var Pär Öberg, ledare för ”nästet” i Dalarna – som har blivit dömd för våld, vapeninnehav, brott mot knivlaget, fyllekörning, narkotikabrott, bilstölder och han har förbud mot att ta kontakt med en tidigare partner – som gav beskedet.

Enligt organisationens egna propagandamaterial ska människor de satt i förrädarkategorin mördas när NMR är tillräckligt mäktiga.

Knappt hade Göteborg fått känna på Nordiska motståndsrörelsens vrede när staden utsattes för tre terrorattacker vid årsskiftet.

Avhoppare från organisationen har kallat NMR för sekt och berättat om hur de har lager med maskinvapen och granater och många medlemmar som är redo för att mörda.

[…] fem aktivister dömdes tidigare i år för det bestialiska mordet på transpersonen Madeleine Delbom, som först ströps och sedan knivhöggs ihjäl medan hon var medvetslös.

Møllersen tonar för övrigt hela tiden ner våldsamheterna som hans meningsfränder begick i Göteborg. Han hävdar bland annat att det registrerades EN händelse av stenkastning från motdemonstranternas sida.

Se klipp på Møllersens meningsfränder på plats i Göteborg nedanför:

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2017-10-06 11:10