STASI. Vänsterns studentförbund har nu lanserat en ny tipssida där elever på Sveriges universitet ska kunna offentliggöra ”rasism” som yttras i klassrummen.

Commies

Vänsterns studentförbund i Malmö lanserar nu hemsidan univleaks.net där universitetsfolk ska kunna anmäla vad man uppfattar som rasism på landets universitet.

”Ett konkret verktyg mot rasism på högskolan, där du kan dela med dig av dina erfarenheter av lärare, undervisning och strukturer på din skola. Ta tillbaka akademin från rasismen, högskolan ska bli vår!”, skriver förbundet på sin hemsida.

Anmälningar kommer att publiceras på förbundets blogg och man kommer även att konfrontera lärare och personal på skolorna.

”Vi vill visa att rasifierade och antirasister inte är ensamma och att vi kan bekämpa rasismen, om vi arbetar tillsammans. Universitetsvärlden har en mörk historia av rasbiologi, kolonialism och fungerar även idag som en ideologisk möjliggörare för förtryckande system”, skriver det svenskfientliga förbundet med föreställningen om att de står ensamma, när de i verkligheten har hela statsapparaten i ryggen.

Bland annat har man redan hängt ut tandteknikerprogrammet på Malmös högskola där en lärare uppges beskylla ”oljud på invandrare eller utlänningar”. Tipsaren reflekterar dock inte över varför läraren har dragit den slutsatsen utan nöjer sig med att skylla på samhällets påstådda rasism.

Källa:
Bekämpa rasism på din skola med univleaks.net!


  • Publicerad:
    2015-03-05 18:00