Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Budskap mot ”vitt hat” upprör i amerikansk småstad

Anser att antivitt hat inte existerar Vill ha kvar det till varje pris.

Homolobbyns skräck: Dokument om rasism och hbtq borta från regeringens hemsida

Afrosvenskar och homolobbyister rasar Kräver svar från regeringen.

”Inte rasist, men…” läggs ned

”Slitsamt att jobba ideellt – orkar inte ett tredje val” Kassan överförs till Expo.

Strukturell antivithet vid ett av USA:s största telekombolag

”Vita, vill ni veta vilka som är ansvariga för rasismen, titta er i spegeln” ”Vithet – ett av de största svindlerierna någonsin begångna.”

Alla frimärken inte lika mycket värda – Spaniens postföretag får kritik efter hudtonsfrimärken

SPANIEN. I en ”antirasistisk” kampanj som slog tillbaka mot posten i Spanien lanserades frimärken med olika hudtoner. De ljusaste är mest värde medan frimärkena blir mindre värda ju mörkare de är.

Massmördaren Ahmad al-Aliwi Alissa är antirasist

ANTIRASISM. Den 22 mars dödade antirasisten Ahmad al-Aliwi Alissa 10 människor genom att skjuta ihjäl dem i Colorado, USA. Trots att offren var i stort sett vita började antirasister agitera mot den vita gruppen i USA.

Vänsterns idé om strukturell rasism leder till raskamp

POLITIK. En livlig debatt har uppstått mellan politiska debattörer om huruvida vänsterns begrepp ”strukturell rasism” har skapat en ny form av antirasism där raskampen står i centrum.

Engelska staden Brighton ska bli en “antirasistisk” stad enligt kommunledningen

UTRIKES. Kommunledningen i den engelska staden Brighton har beslutat att staden ska bli en ”antirasistisk” stad.

Vita antirasister ställda mot väggen – vågar inte prata om tiotusentals sexutnyttjade vita

UTRIKES. BLM-sympatisörer i Storbritannien kan inte ta avstånd från att pakistanska groominggäng systematiskt sexuellt utnyttjar tiotusentals vita flickor.

Tröttkört Dalarna Mot Rasism gråter ut på Facebook: “Orken och lusten tryter”

CLOWNSVERIGE. Dalarna Mot Rasisms ork är på upphällningen, enligt dem själva.

Edinburghs universitet anklagas för grov rasism mot vita under “antirasistisk” konferens

ANTIRASISM. Universitet i skotska Edinburgh har fått hård kritik på grund av att man upplåter en konferens med ”antirasistisk” agenda under vilken inga vita människor får ställa några frågor. Enligt en skotsk antirasist är konferensen i verkligheten inte antirasistisk alls utan ”grovt rasistisk”.

Tonåring åtalas för smällare mot Åkesson

ANTIRASISTER. När Jimmie Åkesson i våras lämnade ett torgmöte i Mariestad så exploderade en kraftig smällare intill bilen han färdades i. Nu åtalas en 16-åring för dådet, en person som tidigare stört vid Nordiska motståndsrörelsens aktiviteter.

Antirasist begärs häktad för mordförsök på ung flicka

SKELLEFTEÅ. Under tisdagsmorgonen blev en ung flicka knivhuggen på ett industriområde i Skellefteå. Idag begärdes den antirasistiske företagaren Jesper Blylod häktad misstänkt för mordförsöket

Almedalen: ABF bjöd in våldsvänstern till samtal om att ”motverka nazismen”

ALMEDALEN. Under måndagsförmiddagen bjöd ABF (Arbetarnas bildningsförbund) in till en diskussion under den något provokativa rubriken ”Inga nazister på våra gator – men hur?”

“Är din dejt ett svin?” – Teskedsorden lanserar rasisttest inför Alla hjärtans dag

ANTIRASISM. Den så kallade mångfaldsstiftelsen Teskedsorden vill hjälpa alla som fruktar att hamna på en dejt med en rasist på Alla hjärtans dag. Därför har man lanserat ett frågeformulär som ska urskilja alla som råkar ha ”fel” åsikter om exempelvis den nya kulturministern eller ett eventuell förbud av Nordiska motståndsrörelsen.

Halshuggen norska spred främlingsvänlig propaganda på sociala medier

UTRIKES. Den norska kvinna som tillsammans med en dansk väninna halshöggs av muslimska män i Marocko har tidigare spridit propaganda mot ”islamofobi” på sociala medier. ”Döm aldrig personer utifrån deras utseende”, var budskapet i en film som hon delade där en vit man framställs som terrorist medan en muslimsk främling är en hjälte.

Efter terrordådet – föreläsning om “rasism” i Borlänge

ABSURDISTAN. Efter terrordådet i Stockholm har Borlänge kommun bjudit in samordnaren mot våldsbejakande extremism i Göteborg till att föreläsa, men seminariet kommer inte handla om islamism utan om “vit makt-miljön” och rasism.

Demonstrationer mot rasism i Finland

FINLAND. På lördag ska en ”antirasistisk” demonstration under parollen ”Nu räcker det!” (Peli poikki!) ordnas i Helsingfors. Samtidigt ska aktivister från bland annat Suomi Ensin! (Finland Först!) anordna en demonstration mot rasism som riktas mot finnar.

“Black lives matter”- anhängare gripna i Storbritannien

STORBRITANNIEN. Anhängare till organisationen “Black lives matter” greps efter att ha genomfört aktioner på flera håll runt om i Storbritannien.

Staten tar hjälp av sociala medier för att ”skydda” barn och ungdomar från “rasism”

SVERIGE. Nu räcker svenska staten ut en hand till bland annat Facebook och Instagram samt flera stora mediebolag för att de tillsammans ska kunna ”skydda” barn och ungdomar från vad de kallar rasism, fientlighet, hatbrott och extremism på nätet.

Antirasistiskt forum floppade i Ludvika

LUDVIKA. Nordiska motståndsrörelsens aktivister besökte ABF:s ”antirasistiska forum” för att debattera, men inga antirasister dök upp och tillställningen fick ställas in.

Antirasistisk schizofreni i Stockholm?

STOCKHOLM. Gårdagens demonstration och motdemonstration i Stockholm verkar båda ha anordnats av schizofrena antirasister.

“Antirasistiskt” skolnätverk i Malmö höll konferens om “rasism”

SVENSKFIENTLIGHET. Malmös ”antirasistiska” skolnätverk, där 17 skolor ingår, höll en konferens i Malmö under torsdagen i syfte att indoktrinera eleverna i så kallad antirasism.

Kommunistiskt förbund ska kartlägga “rasismen” på universitet

STASI. Vänsterns studentförbund har nu lanserat en ny tipssida där elever på Sveriges universitet ska kunna offentliggöra ”rasism” som yttras i klassrummen.

FILM: Antirasistiskt psykbryt på homogala

ANTIRASISM. Rapparen Silvana Imam, 28, vann titeln Årets homo/bi/trans på QX-galan, ett HBTQ-jippo som arrangerades i Stockholm förra veckan. Under det väldigt osammanhängande tacktalet börjar hon skrika och hoppa av ilska och vrålar att hon inte vill ha rasister i riksdagen.