Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Massmördaren Ahmad al-Aliwi Alissa är antirasist

Av Marcus Hansson, 2021-03-26
marcus.hansson@nordfront.se

ANTIRASISM. Den 22 mars dödade antirasisten Ahmad al-Aliwi Alissa 10 människor genom att skjuta ihjäl dem i Colorado, USA. Trots att offren var i stort sett vita började antirasister agitera mot den vita gruppen i USA.

Foto: Boulder City Police Department

Massmördaren Ahmad al-Aliwi Alissa är en antirasist som under en lång tid radikaliserats i sitt hat mot vita människor och deras kultur. Hatpropagandan mot vita kommer inte sällan ifrån judisk-maktorganisationer som ADL i USA. I antirasismens namn hävdar de att vita har privilegier och förtrycker andra folkgrupper, i verkligheten är det precis tvärtom. Tyvärr snappar människor som Ahmad al-Aliwi Alissa upp sådana budskap och sitter sedan i sina enorma filterbubblor, där han tillsammans med andra hjärntvättade antirasister sprider den massmediala propaganda som produceras av mediebolag som ägs eller kontrolleras av judiska individer.

I verkligheten var Ahmad al-Aliwi Alissa den privilegierade och levde i ett hem som är värt 800 000 dollar.

Direkt efter skjutningen anklagades vita återigen för att vara skyldiga till dådet. Mytspridningen och desinformation om att vita står för merparten av masskjutningarna i USA började postas på sociala medier av antirasister som bekänner sig till samma ideologi som al-Aliwi Alissa.

Problem uppstod för antirasisterna att skytten var arab. Därför föreslog Amy Siskind att man inte skulle sprida massmördarens namn. På detta sätt så kommer mytbildningen om den vita massmördaren fortfarande kunna spridas på sociala medier då al-Aliwi Alissa ser ljushyad ut på vissa bilder. Early life sektionen på engelska Wikipedia avslöjar Siskind som judinna, hon är för övrigt lesbisk också.

Masskjutningar begås till största delen av personer med afrikansk härkomst

Desinformationen om att vita är massmördare kontras av Andy Ngô som under en lång tid har exponerat den antirasistiska verksamheten i USA och framförallt ANTIFA.

Ansiktsbilderna skvallrar om att majoriteten av de som utför masskjutningar i USA snarare är av afrikansk härkomst än europeisk. Amerikaner med afrikansk härkomst utgör endast 13 procent av den amerikanska befolkningen.

Ahmad al-Aliwi Alissa delar ideologiska ståndpunkter med Expo och ADL

På sociala medier har Ahmad al-Aliwi Alissa postat flera saker där han arbetar mot islamofobi. Han stödjer i sina inlägg invandrare, flyktingar och hyllar mångfald.

Skärmbild Facebook

Skärmbild Facebook

Hans inlägg på sociala medier visar att han använder en antirasistisk retorik. Sveriges motsvarighet till ADL är som bekant Expo, de delar de antirasistiska idéer som al-Aliwi Alissa för ut. En snabb genomgång av sökresultaten på Expos hemsida visar hundratals träffar på ämnen som islamofobi. Likt Expo-veteranen Tobias Hübinette blir han glad över att invandrare och flyktingar kommer till USA och tränger undan vita människor.

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin! – Tobias Hübinette

Skärmdump: Expo. Sökresultat på ordet ”Islamofobi” gav 200 träffar.

al-Aliwi Alissa blev så hjärntvättad av den antirasistiska agitationen och propagandan att han trodde att rasister och islamofober hackat hans telefon och inte ville lämna honom ifred.

Skärmbild Facebook

Den 22 mars sköt Ahmad al-Aliwi Alissa ihjäl 10 människor i Colorado, USA. Är etniciteten på offren en slump med tanke på vilka budskap dessa antirasistiska organisationer konstant matar ut? Andy Ngô twittrar återigen ut ansikten, den här gången på samtliga människor som Ahmad al-Aliwi Alissa mördat.

Det måste påpekas att organisationer likt ADL och Expo konstant attackerar de vita människor som påpekat att sådana här dåd sker i allt större omfattning. Dessa organisationer och deras ledare skriker ut sitt hat mot den vita gruppen och vita människors kultur, ofta för att skydda sina etniska intressen på bekostnad av vita människors.


  • Publicerad:
    2021-03-26 07:00