FINLAND. En minderårig sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen besökte nyligen en folkfientlig lobbyorganisation i Finland. I en ljudupptagning kan man höra hur förrädaren Esa Holappa tillsammans med en rasfrämling och en globalistaktivist försöker att ”vägleda” den unge mannen.

Under-age National Socialist vs. Exit Counseling Workers – Inside the Finnish Deradicalization Program from Vastarintamedia on Vimeo.

FILMEN KAN SES PÅ VK.

Radinet-projektet är ett nygammalt kulturmarxistiskt projekt Finland. Trots sin påstådda neutralitet är projektet koordinerat av det finska inrikesministerier och förespråkat öppet mångkultur med syftet att hjärntvätta framförallt unga människor.

Målet i det här fallet är alltså en finsk pojke som fallit offer för invandrargäng på sin skola. Pojken har försökt att filma mobbningen, för att skaffa bevis mot sina plågoandar, men blev som ett reslutat av detta avstängd från skolan och förklarad mentalt instabil.

När Nordiska motståndsrörelsen i Finland fick höra talas om den pågående mobbningen i våras besökte en grupp aktivister skolan för att uppmana de finska eleverna att inte vika sig och ge upp.

LÄS ÄVEN: Efter antinordiska trakasserier – dundersuccé för Motståndsrörelsens skolaktion!

Pojken är inte gammal nog att bli medlem i Motståndsrörelsen, men han saknar definitivt inte kunskaper i nationalsocialism. På inspelningen kan man höra hur de självutnämnda så kallade experterna är totalt okunniga vad gäller nationalsocialism och Nordiska motståndsrörelsen.

Radinets hjärntvättare

Förrädaren Esa Henrik Holappa praktiserar bokstavligen globalism – tillsammans med sin fru.

Den person som hörs mest på inspelningen är Radinets ”expert” Esa Henrik Holappa, som förråde sitt folk och lämnade sina kamrater på grund av skuldkänslor och en asiatisk kvinna. Precis som väntat så framstår Holappas kunskaper om Nordiska motståndsrörelsen som hopplöst utdaterade, då han inte ens känner till existensen av organisationens politiska manifest Vår väg.

LÄS ÄVEN: Avhopp och förräderi

I ljudupptagningen kan man höra hur de så kallade vuxna diskuterar diverse ämnen. Ett av dessa är mångkulturellt våld på skolor, vilket de avfärdar som endast helt vanlig skolmobbning. Genom att hantera situationen som om inget har förändrats vad gäller frekvensen och den etniska aspekten av mobbning på finska skolor så kan dessa bekvämt undvika att konfronteras med de underläggande problemen med ett mångkulturellt samhälle. Men de vuxna som är ytterst ansvarige för barnens välfärd vill kanske inte se några andra problem än ”normala” upptåg bland elever.

Samtidigt som de vuxna är skamligt svaga i sina argument framstår pojken som kunnig och lugn i sitt försvar. Ett riktigt lågvattenmärke från de vuxnas sida startar cirka 11:45 på ljudupptagningen och slutar när rasfrämlingen Oussama Yousfin uppmanar pojken att välja mellan Motståndsrörelsen och sina egna föräldrar. Här blir Radinets politiska mål smärtsamt uppenbara.

Mot slutet återupprepar Holappa något som han hävdat i flera intervjuer: För honom personligen var nationalsocialism endast en hatets ideologi – vilket visar på hur han fundamentalt missförstått hela grunden till nationalsocialismen från första början.

Förutom Holappa och Yousfin deltar även pojkens far och en socialarbetare vid namn Ann-Sofie Nyström på inspelningen.

Ursprungligen publicerat på Vastarinta.


  • Publicerad:
    2018-06-28 22:11