Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Finlands statsminister i antifinskt utspel

Säger sig ”bekämpa rasismen” Bekrigar egna folkets språk och kultur.

Daniel Wretström hedrad över hela landet

Din död exponerade folkförrädarna Vi glömmer dig aldrig!

Stefan Löfven får pris för ”insatser för Sveriges judar”

Impopulär bland svenskar Men Judiska församlingen ger nu Löfven pris för att ha bekämpat så kallad antisemitism.

Schori: ”Svenskars plikt att ge afghaner människovärdet och livslängtan tillbaka”

Den förre FN-ambassadören och ministern Pierre Schori lägger sig i afghandebatten Vill att alla illegalt invandrade afghaner ska få stanna i Sverige.

Svenska ambassaden i Thailand raggar migranter

FOLKFÖRRÄDERI. Sverige hamnar högst upp på lista över ”invandringstörstiga länder” enligt Thailands digitaliseringsminister, som avslöjar svenska ambassadens sockrade raggningsbrev till thailändska folket.

SR-reporter skriver partiskt om utvisningsdömd islamist – som är hennes sambo

FOLKFÖRRÄDERI. En reporter vid SR:s Ekot har avslöjats ha en hemlig sexuell relation med en irakier som hon tar ställning för i radio – och som säkerhetstjänster bedömer vara ett säkerhetshot.

Aron Flam: Svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”

CHUTZPAH. I ett inlägg på Twitter skriver den judiske komikern Aron Flam att svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”. Samtidigt hävdar han att en motsvarande integration och inkluderande hållning som är önskvärd i Sverige skulle medföra att ”Israel upphör att existera”.

Moderat vill åtala Annie Lööf för avtalsbrott

POLITIK. Annie Lööf gick till val på att avsätta Stefan Löfven och rösta fram Ulf Kristersson som statsminister för en borgerlig regering. Att hon nu gör tvärtom bör anses vara ett grovt avtalsbrott, skriver den unga moderaten Josefin Wicklund i en debattartikel.

Sex palestinska folkförrädare ska hängas

PALESTINA. Kollaboratörer med fienden Israel måste inse att de inte kan få något skydd av den judiska staten, säger Palestina.

Ljudupptagning från Finland: Professionell förrädare försöker hjärntvätta barn

FINLAND. En minderårig sympatisör till Nordiska motståndsrörelsen besökte nyligen en folkfientlig lobbyorganisation i Finland. I en ljudupptagning kan man höra hur förrädaren Esa Holappa tillsammans med en rasfrämling och en globalistaktivist försöker att ”vägleda” den unge mannen.

Arga tyskar jagar bort folkförrädisk politiker på första maj

EUROPA. Tysklands justitieminister kunde inte avsluta sitt första maj-tal då arga tyskar skanderade folkförrädare och uppbad honom lämna platsen.

Finland får ministerium mot “rasism och hatretorik”

NORDEN. Arbetet mot så kallad rasism har nu eskalerat även i Finland. Landet får nu sitt eget ministerium som genom ett punktprogram ska arbeta för att främja mångkultur och jämlikhet bland ungdomar.

Ockupationsmöte i Kungsbacka

MASSINVANDRINGEN. Tisdagen den första mars närvarade Nordfront vid ett ”Informationsmöte för integration” i Kungsbacka.

Fakturerar staten en miljon per dygn – Bert Karlsson är ändå inte nöjd

ROVKAPITALISM. Bert Karlsson har länge varit asylindustrins okrönte konung och fakturerade förra året knappt en miljon om dagen för att ordna boende åt utlänningar. Trots det är han inte nöjd utan hade hoppats på mer avkastning.

Biskop: “Det är viktigt att ta emot så många främlingar som möjligt”

INRIKES. Biskopen av Stockholms katolska stift menar att svenska politiker börjar att gå på invandringskritikernas linje och hoppas att man i framtiden kan visa en större öppenhet för främlingarna.