SAMHÄLLE. Stefan Löfven har nu tänkt till ordentligt och kommit på ett sätt för att finansiera hålen i statens budget.

Att finansiera massinvandring tär hårt på statens finanser. Den ska inte bara finansieras, staten måste också gå in och bekosta kanske tusentals ”antirasist”-projekt för att stävja kritiken mot främlingsinvasionen. Pengar kastas åt alla möjliga håll vilket kanske inte är helt ekonomiskt hållbart i längden.

Men Stefan Löfven sprudlar av idéer. Då han sett hur lukrativt det är att tigga utanför Konsum har han kommit på en plan för att finansiera hålen i statens budget. Pengarna ska i sin tur ge ännu fler berikare vilket Löfven tror kommer rädda Sveriges havererade statsfinanser.

Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-09-01 20:00