SVERIGE. Sångaren Måns Zelmerlöw har lett Gaygalan och har under flera år frotterat tillsammans med homoeliten. Men inte ens han tycker att homosexualitet är naturligt. Sanningen kom fram när han var berusad.

I kväll 21:30 sänder TV3 programmet ”Pluras kök” där sångaren och Allsång på Skansen-programledaren Måns Zelmerlöw är en av gästerna. Massmedia har dock redan nu hetsat rejält mot Zelmerlöw som i programmet uttalat att heterosexualitet är det naturliga, vilket är ett ”homofobiskt” uttalande som man behöver terapi för.

Zelmerlöw får frågan om han anser att homosexualitet är en avvikelse och svarar:

— Ja, det menar jag. Jag menar inte att det är något fel överhuvudtaget, men det naturliga är ju att det är man och kvinna som gör barn ihop och därmed får hela arten att fortplanta sig.

Zelmerlöw blir snart pressad av gästernas PK-floskler som att det är ”fullt lika naturligt att man och man vill ligga med varandra”. Men Zelmerlöw står på sig:

— Nej, det är inte lika naturligt […] Jag menar att det någonstans måste det vara så att det finns en grundläggande tanke i oss från födseln att vi ska föra arten vidare, det tror jag finns i alla arter.

Zelmerlöw har i efterhand angripits i mycket hårda ordalag av massmedia och homolobbyn. Expressens Frida Boisen ger Zelmerlöw indirekt skulden till att folk dör eftersom han är en spridare av ”de där unkna, skeva värderingarna” som ”raserar så många relationer, förstör så många människors liv och till och med dödar”. Hon beklagar sig även över hur vanlig Zelmerlöws åsikt är: ”Många människor tänker som du [Zelmerlöw]. Fortfarande. Här och nu i Sverige”.

HBT-profilen Alexander Bard vill straffa Zelmerlöw för att han säger sin åsikt:

— Vi får inte acceptera det här, det här ska svida för honom. Enda sättet att jag godtar hans ursäkt är om han går i terapi för att bli av med sin homofobi.

Källor:
Måns Zelmerlöw: homosexualitet är en avvikelse
De där unkna värderingarna har förstört många liv
Alexander Bard: ”Måns sprider homofobi”


  • Publicerad:
    2014-03-22 17:00