UTRIKES. En bredare kännedom om uppgifter som var till fördel för Donald Trump alternativt till nackdel för Joe Biden hade resulterat i en Trumpseger enligt en ny undersökning.

Om fler demokratiska väljare känt till en eller flera uppgifter till fördel för Donald Trump och till nackdel för Joe Biden hade Trump sannolikt segrat i de viktiga swing-staterna enligt en ny undersökning av The polling company. Detta då vissa av de som svarat att de inte känt till uppgifterna uppger att de låtit bli att rösta på Biden eller kanske röstat på Trump istället.

Bland de uppgifter som är till nackdel för Biden finns anklagelser om sexuella övergrepp mot Tara Reade som dessutom i olika delar får stöd av åtta vittnen, eller de misstankar som nu utreds av FBI om att familjen Biden är inblandade i en korruptionshärva i mångmiljonklassen med ett regimkopplat kinesiskt företag.

De uppgifter som enligt undersökningen var till fördel för Trump var bland annat att 11 miljoner jobb skapats mellan maj och september i år, att tre fredsavtal förhandlats fram i mellanöstern mellan arabländer och Israel, att USA numera exporterar mer olja än vad man importerar och att Trump-administrationen storsatsat på utvecklingen av ett coronavaccin som dagarna efter valet lanserades som färdigutvecklat.

Även andra uppgifter rörande coronaviruset och effekten av nedstängningar i Europa, som pekat mot att omfattande nedstängningar varit ineffektiva då smittan likväl kommit tillbaka, verkar ha varit till fördel för Trump om de varit mer vida kända.

Den information som skulle ha haft störst effekt är enligt undersökningen det om att USA är ”energioberoende”, medan den information som skulle haft minst genomslag är den om europeiska nedstängningar då demokrater i hög utsträckning säger sig ha vetat om detta.

Medier ”stal valet” enligt konservativ analysgrupp
Enligt den konservativa analysgruppen Media Research Center (MRC), som beställt undersökningen, har rapporteringen kring de bägge kandidaterna varit vinklad till republikanernas nackdel, vilket i sin tur har haft en stor påverkan på valet enligt en sammanställning MRC låtit göra. Amerikanska nyhetsmedier har enligt gruppen underrapporterat ovan nämnda framgångar för Trump och anklagelser mot Joe Biden.

Enligt MRC:s ordförande Brent Bozell visar detta att valet riggats av medierna:

Det är odiskuterbar fakta att media riggade valet. De amerikanska väljarna har avsiktligen förts bakom ljuset. Under högpunkten för skandalen kring Hunter Bidens förehavanden utomlands gjorde medierna och tech-företagen allt i sin makt för att mörklägga det hela. Twitter och Facebook begränsade spridningen av artiklarna från New York Post medan de liberala medierna utlämnade det ur sin rapportering.

Nu vet vi vilken effekt mörkläggningen har haft. 4,6 procent av Bidens väljare säger att de inte skulle ha röstat på honom om de hade känt till detta. Den här storyn hade kunnat ändra utfallet av valet. Medierna och Silicon Valley var fullt medvetna om detta, så de försökte aktivt hindra informationen från att nå allmänheten. Det amerikanska folket förtjänade att veta sanningen, men nu är det för sent.

De läsare som vill få en mer noggrann bild av undersökningen och MRC:s slutsatser uppmanas följa de länkar som finns längre upp i denna artikel.


  • Publicerad:
    2020-11-25 15:02