AKTIVISM. Natten mot idag begav sig Motståndsrörelsens aktivister ut i Göteborg för att genomföra en omfattande propagandaoffensiv.

För att sparka igång det nya året har Nordiska motståndsrörelsens aktivister under fredagskvällen och natten till lördag genomfört omfattande basaktivism i Göteborg och stadens direkta närområden.

Nattoffensiven bör ses som en vinkning åt den korrupta Göteborgspolisen som under 2017 slutligen gav vika för den mediala hetskampanjen mot Motståndsrörelsen. Göteborgspolisen visade både den 30 september samt vid den efterföljande och oannonserad demonstrationen att man verkligen lärt sig hur man gör medias herrar tillfreds genom att kränka Motståndsrörelsens grundlagsskyddade rättigheter.

Motståndsrörelsen låter nu hälsa genom denna aktion att organisationen inte kommer att upphöra att sprida det nationalsocialistiska budskapet trots systemets lönlösa försök att stoppa oss med polismakt. Denna fredagskväll spreds budskapet i form av affischer, banderoller och sprejningar.

Aktiviteten delades in i tio aktivistgrupper varav tre befann sig inne i centrala Göteborg. Övriga grupper spred propaganda i Alingsås, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Partille och Stenungsund och en grupp fokuserade på banderoller längs E20/E6.

En majoritet av grupperna drogs med efterhängsna poliser och några av dem stannades för visitation och annat som kvalificeras in under ”rutinkontroll”. Frånsett detta fortlöpte aktiviteten mycket väl och nästintill allt det material som stod att finna gick åt på de västsvenska gatorna.

Detta är bara början, mycket mer är att vänta i Göteborg i år!


  • Publicerad:
    2018-01-13 09:30