MÅNGKULTUREN. Black Axe ägnar sig åt våld, droger och prostitution. Afrikanerna använder voodoo för att tvinga sina maffiaslavar till lydnad.

Maffiakulten Black Axes mest kända emblem. Det finns även i en nyare, mer stiliserad variant. Emblemet ska föreställa frigörelse från det ”vita förtrycket”. Nu har deras ”frigörelse” ett fast grepp om svenska städer.

I somras rapporterade Nordfront om det att maffiagruppen Black Axe från Nigeria etablerat sig i Göteborg.

Nu rapporterar Sveriges Radio att den våldsamma och multikriminella maffian med religiösa övertoner även har vuxit sig stark i Stockholm.

De använder sig också bland annat av ritualer, uppförandekoder och symbolik som delvis ser ut som hämtat från frimurarorganisationer.

Enligt uppgifter har denna afrikanska maffia funnits i Stockholm i fem år, sedan den senaste vågen av rasfrämlingsinvasionen började drabba Sverige.

Maffian riktar in sig på andra rasfrämlingar som importerats till Sverige, främst afrikaner från Västafrika. Dessa tvingas ägna sig åt prostitution och droghandel.

Svart magi
Som påtryckningsmedel använder maffian voodoo för att med magi styra sina maffiaslavar. Bland annat hotar ledare med att utplåna slavarnas själar om de inte lyder.

Rekryteringsbasen i Stockholm utgörs primärt av en moské som har särskilt många afrikanska besökare.

Polisen säger sig ha bra kontakt med moskén eftersom de får information om rekryteringar. Ändå stärker maffiagruppen sitt fäste i staden.

Polisen varnar allmänheten för maffiaorganisationen. Man gör bedömningen att den nigerianska maffian kommer att fortsätta sin verksamhet.

Källa:
Polisen: Black Axe har etablerat sig i Stockholm


  • Publicerad:
    2019-10-02 16:30