1 MAJ. I senaste avnittet diskuterade Nordiska motståndsrörelsens engelskspråkiga podcast Nordic Frontier de kommande 1 maj-demonstrationerna i Boden och Ludvika. ”Folk kommer bli överraskade över hur många vi kommer bli”.

Listen to ”EXCERPT: Nordic Frontier discussed upcoming May Day demonstrations in Boden and Ludvika” on Spreaker.

Nordic Frontiers programledare Andreas Holmvall, som själv är hemmahörande i Boden och kommer att delta på denna demonstration, inledde med att berätta lite om situationen i Boden.

Boden är en liten kommun som varit en del av det mångkulturella folkmordsprojektet sedan tidigt 2000-tal och om verkligen bytt skepnad, förklarar han i Nordic Frontiers senaste avsnitt.

Bland annat tar han upp ett nyligt exempel på hur stadens stora köpcenter, där pensionärer tidigare suttit och umgåtts med varandra på bänkar och i kaféet, nu tagits över av invandrare som i princip ockuperat platsen. Ett knivbråk invandrarna emellan inträffade alldeles nyligen inne på köpcentret.

Nordfront har tidigare rapporterat om Boden som berikats med flertalet gruppvåldtäkter, mordbrand och bombhot. Det var också en händelse under förra året då en 9-årig flicka blev oprovocerat sparkad i ansiktet. Senast tog politikerna beslutet att låta illegala invandrare kolonisera den lilla byn Brännberg i kommunen med 30 nya ”svenskar” på en ort med 105 invånare.

Holmvall säger vidare att många kommuninvånare reagerat negativt på att politikerna valt ut Boden som bärande i folkmordsprojektet. Sverigedemokraterna, som tidigare var det enda tillgängliga alternativet att rösta på för invandringskritiska svenskar, har därför ett starkt stöd i Boden. Åtminstone fram till nu.

Att Nordiska motståndsrörelsens Bo Nilsson ställer upp i val, och med den kommande 1 maj-demonstrationen i sikte, kommer Boden nu få ”en riktig opposition att välja på”.

— Folk kommer bli överraskade över hur många vi kommer vara den 1 maj, säger Holmvall om den kommande demonstrationen.

I avsnittet diskuterar man även situationen i Ludvika, där Pär Öberg sitter i kommunfullmäktige på ett SD-mandat och där Nordiska motståndsrörelsen nu ställer upp i kommunvalet med flera kandidater.

I Ludvika har Nordiska motståndsrörelsen verkligen rört om i grytan. Öberg har varit drivande i försvaret av byskolorna och talat mycket under kommunfullmäktigemötena där han alltid försvarat folkets intressen.

Nordiska motståndsrörelsens arbete i Ludvika har lett till att inställningen från vanligt folk är mycket god och att systemets representanter drabbats av panik, menar man i programmet.

Ett exempel på det förstnämnda är att många tusen nu regelbundet följer Nordfronts livesändning från kommunfullmäktigemötena.

Politikerna själva är däremot inte alltför förtjusta över att allt fler inser hur de behandlar sina invånare. När organisationen försökte köpa en fastighet för att bedriva politisk verksamhet visade kommunen sitt förakt för de skattebetalande kommuninvånarna genom att själva köpa huset (för dubbla priset) och sedan skrota det.

— Pär Öberg har gjort ett utmärkt arbete i att avslöja hyckleriet bland politikerna, konstaterar Holmvall.

Människor från utlandet som vill delta på en stor nationalsocialistisk folkfest kan kontakta arrangörerna Robert Eklund (Boden) eller Pär Sjögren (Ludvika) så kommer dessa att guida er gällande boenden och andra praktiska ting.

robert.eklund@nordfront.se

par.sjogren@nordfront.se


  • Publicerad:
    2018-04-07 02:28