Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nordiska motståndsrörelsen i White Lives Matter-kampanj över hela landet

Av Redaktionen, 2020-06-29
redaktionen@nordfront.se

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under förra veckan genomförde Nordiska motståndsrörelsen en kampanj över hela landet för att uppmärksamma svenska offer för mångkulturellt våld.

Nordiska motståndsrörelsens White Lifes Matter-kampanj i Värnamo. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Med affischer, banderollaktioner och offentliga flygbladsutdelningar har Nordiska motståndsrörelsen uppmärksammat det svenskfientliga våldet över hela landet. Kampanjen pågick under slutet av förra veckan och involverade samtliga av organisationens nästen i Sverige.

organisationens hemsida kan man läsa att det satts upp affischer i ett stort antal städer med budskapet ”Tommie Lindhs Life Matters”. På vissa platser, såsom i Luleå, har man stått med banderoller med samma budskap över en bro med fanor medan man på andra platser såsom i Stockholm och Helsingborg har satt upp liknande banderoller på olika platser.

Banderollaktion i Luleå för att hedra offer för mångkulturen. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Under lördagen genomfördes också offentliga flygbladsutdelningar i Stockholm, Gagnef, Skellefteå, Helsingborg, Ljungby, Värnamo, Linköping och Borås. På flygbladen som delades ut listades 34 svenska namn som fallit offer för mångkulturen, bland annat Elin Krantz, Tommie Lindh, Daniel Wretström och Wilma Andersson. Budskapet löd:

Ovan är ett axplock av alla vita svenskar som blivit mördade av främlingar. Vi glömmer inte! Vi förlåter inte! White Lives Matter.

Kampanjen har endast skett i Sverige men i Danmark har Motståndsrörelsen samtidigt genomfört en kampanj mot rasfrämlingars våldtäktskultur i Høje-Taastrup, vilket man kan läsa mer om på Nordfront.dk. Detta efter att en skola på orten skickat brev till föräldrar om att flickor så unga som i sjätteklass riskerar att utsättas för sexuella övergrepp av främlingar i så kallade Taharrush game.

De danska motståndsmännen har därför markerat mot de politiker som är ansvariga för våldtäktshoten mot de danska flickorna med ett stort antal stolpaffischer med hängsnara och budskapet ”reserverad för folkförrädare”.


  • Publicerad:
    2020-06-29 07:00