Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nordiska motståndsrörelsen inbjuder till debatt!

Av Redaktionen, 2016-10-20
redaktionen@nordfront.se

12 NOVEMBER. Samtliga partier i riksdagen, Feministiskt initiativ, flera stora medier samt Expo bjuds nu in till debatt under Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Stockholm.

Demonstrationlöp

”Extremhögern vill inte ha en debatt” skrev Expos Daniel Poohl nyligen i en ledarkrönika. Nu får Expos chefredaktör en möjlighet att själv visa att han kan ta debatten. Expo är nämligen en av aktörerna som av Nordiska motståndsrörelsen bjudit in till debatt under demonstrationen ”Stoppa främlingsinvasionen”.

Förutom Expo är övriga inbjudna samtliga partier i riksdagen, Feministiskt initiativ samt de som är ansvariga för innehållet – chefredaktörer eller ägare – i tidningarna Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet och Svenska dagbladet.

Detta är inte första gången som Nordiska motståndsrörelsen inbjuder till debatt med meningsmotståndare. Under en större demonstration i Bollnäs fick en motståndare komma upp på scen och argumentera för sin sak. Hans fick debattera på lika villkor och inte ett hår kröktes på hans huvud.

— Det är inte lätt att få politiska motståndare att debattera med oss då det är mycket svårt att försvara den förda politiken med logiska argument. I detta fall fick vi en meningsmotståndare att komma upp på scen. Jag hoppas det kommer bli mer sådant, kommenterade Pär Öberg, som då debatterade med antagonisten.

Pär Öberg debatterar i Bollnäs.

Pär Öberg debatterar under Motståndsrörelsens demonstration i Bollnäs.

Denna gång är det tyngre aktörer som inbjuds till debatt, nämligen de som är högst ansvariga för vårt lands utveckling.

I inbjudan beskrivs ovanstående aktörer som ”ideologiska fiender” som vanstyr vårt land, medan det samtidigt påpekas att en debatt kring de som är för respektive helt emot massinvandring är viktig för att medborgarna ska kunna välja sida. Nordiska motståndsrörelsen klargör i inbjudan att organisationen kommer att garantera säkerheten för de eventuella debattörerna såväl före, under som efter debatten.

Nyligen menade DN:s chefredaktör Peter Wolodarski att det var ”oansvarigt” av SVT att ordet fördelades i opartisk anda när Nya tider fick ställa upp på debatt. Tvärtemot denna inställning kommer Nordiska motståndsrörelsen erbjuda Wolodarski, om han skulle komma, en ärlig debatt under rättvisa former.

Se inbjudan nedan:

Inbjudan till debatt om Sveriges framtid den 12 november

Nordiska motståndsrörelsen kommer den 12 november 2016 att genomföra en demonstration i centrala Stockholm. Demonstrationen kommer gå under parollen ”Stoppa främlingsinvasionen” och har Mynttorget, ett stenkast från Sveriges riksdag, som slutdestination. På Mynttorget kommer flera tal avlösa varandra och den röda tråden kommer vara skarp kritik mot massinvandringen, vanstyret av de nordiska länderna och lögnerna som stat och etablissemang förser våra länder med.

Då Nordiska motståndsrörelsen bekänner sig till nationalsocialismen och därmed står i ideologisk konflikt med det nuvarande politiska och mediala etablissemanget, vill vi ge alla medborgare en möjlighet till att själva välja sida och slutligen framtid för sig själva och kommande generationer.

Nordiska motståndsrörelsen bjuder härmed in samtliga partier i riksdagen, Feministiskt initiativ, Expo, samt de som är ansvariga för innehållet – chefredaktörer eller ägare – i tidningarna Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet och Svenska dagbladet till debatt, då alla dessa har en diametralt annorlunda politisk uppfattning än Motståndsrörelsen.

Ni som är inbjudna till debatt är från vår sida klassade som ideologiska fiender och har all anledning att försvara er position.

Vi kommer att garantera er säkerhet före, under och efter debatten som kommer direktsändas utomhus och inför publik. Vi kommer också se till att talartid portioneras ut rättvist och att vardera sida får tala till punkt.

Missa inte den här unika möjligheten att få smula sönder våra argument och besegra er värsta ideologiska fiende framför deras egna anhängare. Anmäl er redan idag!

Anmälan sker på info@nordfront.se eller till vår presstalesman Pär Öberg på 070 300 48 43.

Var tydlig med namn och politisk bakgrund för presentationen av dig på plats.

Den här skrivelsen kommer publiceras för allmänheten på www.nordfront.se och www.12november.se.


  • Publicerad:
    2016-10-20 22:53