Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Flest vill se Stefan Löfven debattera med en representant för Motståndsrörelsen

Av Redaktionen, 2016-10-31
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Av makthavarna vill Nordfronts läsare helst se Stefan Löfven ta debatten.

veckans-fraga-debatt-12-novemberFörra veckan inbjöd Nordiska motståndsrörelsen meningsmotståndare till debatt under demonstrationen ”Stoppa främlingsinvasionen” i Stockholm den 12 november. De inbjudna är någon från riksdagspartierna, partiet Feministiskt initiativ, stiftelsen Expo samt de som är ansvariga för innehållet – chefredaktörer eller ägare – i tidningarna Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet och Svenska dagbladet.

I inbjudan beskrevs ovanstående aktörer som ”ideologiska fiender” som vanstyr vårt land, medan det samtidigt påpekas att en debatt kring de som är för respektive helt emot massinvandring är viktig för att medborgarna ska kunna välja sida. Nordiska motståndsrörelsen klargjorde i inbjudan att organisationen kommer att garantera säkerheten för de eventuella debattörerna såväl före, under som efter debatten.

Vi bad Nordfronsläsarna uppge vilken av makthavarna man hade velat se debattera på plats. Nu är omröstningen över och flest röster fick Stefan Löfven som 31 procent av läsarna  vill se uppe på scen. På andra plats finner vi makthavarna Peter Wolodarski med 20 procent och på tredje plats Robert Aschberg med 14 procent.

Röret, som var en av dem som röstade på statsministern, motiverade i kommentarsfältet:

Löfven hade utan tvekan varit mest givande.
Sveriges statsminister mot vad folk tror är en bindgalen nazist. En sådan debatt, direktsänd på TV, vore ju guld värd för folket.

Andersson röstade på Expos Daniel Poohl i syfte att få honom att darra som ett asplöv:

Jag skulle vilja se Daniel Poohl. Mina skäl: Få så betydelselösa nollor har fått så stor (((medial))) uppmärksamhet som han. Utan sina mäktiga uppbackare inom judisk-maktrörelsen som håller honom i handen är han bara ett skälvande asplöv som skulle bryta ihop efter 5 minuters debatt.

Av verksamma politiker inom partierna vill folk se sådana som Mattias Karlsson (SD), Jimmie Åkesson (SD), Åsa Romson (MP), Isabella Lövin (MP), Annie Lööf (C) och Gudrun Schyman (F!)

Andra makthavare som nämns är någon ur finansfamiljen Wallenberg, judinnan Hanna Stjärne som är chef över SVT samt Jan Helin som är programchef för SVT Aktuellt.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-10-31 07:30