GOTLAND. Nästa vecka, den 5-7 juli håller Nordiska motståndsrörelsen tal från Hamnplan i Visby kl 16:00-17:00. Här presenteras talarna.

Torsdag den 5 juli kl 16:00 – Simon Lindberg och Sebastian Elofsson.

Fredag den 6 juli kl 16:00 – Pär Öberg och Jimmy Thunlind.

Lördag den 7 juli kl 16:00 – Fredrik Vejdeland och Simon Lindberg.

Simon Lindberg är ledare för Nordiska motståndsrörelsen och förstanamn på partiets riksdagslista till valet i höst. Han har hållit hundratals olika tal vid nationella tillställningar och demonstrationer de senaste två decennierna, varav tre stycken förra året under Almedalsveckan. Lindbergs tal brukar alltid vara mycket uppskattade och han är enligt många bedömare den främste nu levande nationalsocialistiske talaren i världen.

Pär Öberg är chef för Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren i Sverige och är andranamn på riksdagslistan och förstanamn i årets val till Ludvika kommunfullmäktige där han suttit invald sedan förra valet. Öberg är också välkänd från Radio Nordfront och Studio Nordfront. Han är en populär talare och föredragshållare med god erfarenhet och höll tal även under förra årets Almedalsvecka.

Fredrik Vejdeland sitter i Nordiska motståndsrörelsens svenska riksråd och är dessutom chef för Nordfronts radioverksamhet. Han är sedan flera år tillbaka bosatt i Kungälv där han också är första namn på listan till kommunfullmäktigevalet i år, men kommer ursprungligen från Östersund i Norrland. Han är även tredjenamn på Nordiska motståndsrörelsens riksdagslista. Han är en erkänt duktig skribent och talare.

Sebastian Elofsson är en uppskattad skribent på Nordfront och en återkommande talare på lokala och mer interna arrangemang. Han har även hållit uppskattade tal under Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstrationer.

Jimmy Thunlind har många år bakom sig i den nationella rörelsen och är en omtyckt ideologisk skribent på Nordfront under pseudonymen Leif Eriksson. Han har tidigare talat lokalt på interna arrangemang för Näste 1 och inom sitt yrkesliv och gjorde dessutom en fantastisk debut som offentlig talare på 1 maj i Ludvika tidigare i år.

Du missar väl inte att delta i Nordfronts tävling när du ändå är på Almedalen? Att delta i pubiken under ovanstående tal är ett av de delmomenten som ger poäng. Tryck här för mer information.


  • Publicerad:
    2018-07-02 09:00