MÅNGKULTUREN. Det våld som svenska folket dagligen får utstå i form av våldtäkter, rån, misshandel och mord, börjar nu så smått drabba även tidigare jämförelsevis trygga vita överklassområden. Förmögna områden som Östermalm i Stockholm och Båstad i Skåne har drabbats av en rånvåg.

Genrebild: Pixabay.

Numera går inte ens överklassen på Östermalm, Stockholm, eller gräddan som gästar tennisveckorna i Båstad, Skåne, säker från det våld som i så hög grad drabbat vanliga svenskar under de senaste åren.

Tidigare har de kunnat känna sig relativt trygga i sina välbärgade överklassområden, men under senaste halvåret har polisen kunnat se en ökande trend vad gäller rån av plånböcker och dyrbara armbandsklockor i dessa områden.

Enbart under senaste halvåret ska det ha skett 136 klockrån i Stockholm, att jämföra med totalt 79 under hela förra året. Rånen gäller dyra märkesklockor som Rolex, Breitling och Hublot, vilka kan kosta flera hundra tusen kronor.

— Vi ser en tydlig ökning av denna typ av brott. Rånen är svåra att förhindra och utreda då en del av dem förefaller vara relativt välplanerade, säger utredningsledare Daniel Horner på lokalpolisområde Norrmalm.

Rånvågen har även spridit sig till Båstad i Skåne där just nu tennisveckan äger rum – något som lockar många välbärgade besökare. Flera knivrån har begåtts de senaste dagarna av gäng där åldern uppges vara 16-25 år.

Nu varnar polisen allmänheten från att gå ensamma på ensliga platser under småtimmarna och att ha koll på sin alkoholkonsumtion.

— Även om polisen finns på plats så ska man se till att inte välja den mörkaste vägen hem eller att gå helt ensam, säger Karim Ottosson, lokalpolischef.

Utvecklingen att det blir svårare att skydda sig från våldet, oavsett inkomst och hemort, ligger i linje med fenomenet att etniska svenskar flyr landet.

De senaste åren har det slagits rekord i utlandsflyttar. De som har råd ”flyttar gärna till värmen” och skaffar boende utomlands i länder som Spanien, Thailand och Portugal.

Även den politiskt korrekta kändiseliten har börjat se om sina hus. Flera av dem som under åratal drivit propaganda för mångkultur och kulturmarxistisk acceptans flyr nu Sverige för säkra hus utomlands.

Ett exempel är sångerskan Charlotte Perelli, omhuldad i melodifestivalsammanhang, som nyligen köpt ett hus i Spanien för 50 miljoner kronor i ett så kallat ”Gated Community”.

Källa:
Våldet sprider sig till Båstad – befolkningen rånas på exklusiva klockor och pengar
Stockholms överklass rånas på klockor


  • Publicerad:
    2019-07-19 11:30