PROTESTAKTION. Efter succékampanjen # ItsOkToBeWhite (Det Är Okej Att Vara Vit) har några av samma personer i politikgruppen på nätforumet 4chan hittat på en ny affischkampanj som redan har retat upp skrikvänstern: #MyBordersMyChoice.

Kampanjen härrör från situationen med att många europeiska amerikaner har mördats av ickevita invällare. Den utgör en protest mot de politiska krafter som vill fortsätta att ge dessa rasfrämlingar fri inresa till länder utan att behöva ta konsekvenserna för sitt antivita våld. Kampanjen är även tänkt att spridas över hela den vita världen.

I samband med att kampanjen startades spreds också en så kallad hashtag för att snabbt kunna sprida budskapet i bland annat sociala medier: #MyBordersMyChoice. Bara tjugo minuter efter att hashtagen lanserades på Twitter stoppades den. Uppenbarligen går budskapet emot det totalitära företaget Twitter.

Hashtags som Refugees Welcome som innebär motsatt budskap har däremot aldrig stoppats.

Den judiska lobby- och terrororganisationen Southern Poverty Law Center (SPLC) har redan klassat denna kampanj, vilken sägs göra narr av feministiska slagord, som ”hatkampanj”. SPLC kämpar liksom andra judiska lobbyorganisationer världen över för ökad massinvandring till alla vita länder.

Källa:
VNN Forum


  • Publicerad:
    2018-01-13 18:00