INRIKES. Den nyfrälste hiphop-artisten Sebbe Stakset, mer känd som ”Sebbe Staxx”, har tidigare sagt att han vill ”döda bögen” Jimmie Åkesson. Nu meddelar dock Stakset att han nu istället bara vill sprida kärlek och inte hat.

Vänsterextremisten Sebbe Staxx.

Den flerfaldigt dömde hiphop-artisten samt vänsterextremisten ”Sebbe Staxx” har funnit ljuset och vill inte längre sprida hat, bara kärlek. Tidigare har han bland annat sagt att han vill ”döda bögen” Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare. Detta vill han dock inte göra längre och han ber nu om ursäkt för sin tid i bandet Kartellen.

— Det fanns ingen annanstans att börja. Jag var tvungen att be om ursäkt för musiken och den dåliga förebilden jag har varit för svenska ungdomar. Men även till myndighetspersoner, alla som jobbar inom polis, räddningstjänsten, socialen, lärarna i skolan, alla föräldrar till barnen som hade fått en kaxig attityd för att jag visade dem att det var okej att ha det. Alla som jag hade spridit mitt hat och ansvarslöshet till, säger han.

Vidare säger Stakset att han lyckats hålla sig nykter efter att han lämnade Kartellen och ”hittade Jesus”. Han säger:

— Jag var tvungen. Det är en skuld och skam i saker du har gjort och det kan driva tillbaka dig till det du kommer ifrån. Det är jättevanligt. Jättemånga som lämnar missbruk och kriminalitet och tittar i sin familjs ögon och ser deras smärta i ögonen så kan det bli en trigger att gå tillbaka till det de har lämnat. Så jag tillåter inte det att dra ned mig längre.

Den nyfrälste och kärleksfulle Sebbe Stakset är nu aktuell med ett soloalbum, som inte innehåller några svordomar.

Källa:
Sebbe Staxx ber om förlåtelse för åren i Kartellen


  • Publicerad:
    2016-12-06 10:50