Under onsdagseftermiddagen samlades medlemmar och aktivister från Kampgrupp 110 utanför Ica Oppeby i Nyköping för att dela ut valfoldrar till folket.

Aktiviteten förflöt till en början lugnt men efter ett tag kom en äldre herre som började med att fota motståndsmännen, för att sedan gå till angrepp högljutt och gorma om att det var fascister som motståndsmännen som mördade någon av hans släktingar med hjälp av gaskamrarna (?).

Han fortsatte sitt angrepp med att försöka roffa åt sig en hög med foldrar och blev då snabbt tillrättavisad, varpå han hävdade att han blivit slagen i ansiktet och ringde frenetiskt efter polis och återgick till att skrika.

Efter ytterligare en stund fick han syn på att en av aktivisterna bar en Horst Wessel-tröja och blev åter igen gapig och kallade denne för krigsförbrytare och diverse andra otrevligheter. Även ett gäng rasfrämlingar med förmodad härkomst i Mellanöstern kom att bli aggressiva när de skulle besöka butiken och en av gängets överviktiga medlemmar ”hotade” med att visa könet.

Om det fanns något att visa fick man inte reda på då han inte kände sig modig nog att visa den på uppmaning. Kanske var detta en så kallad kulturkrock där han helt enkelt inte förstått vid vilket tillfälle man använder sig av sitt könsorgan och när man inte ska göra det.

Efter att resursbrist AB anlänt med två bilar för att legitimera motståndsmännen och upprätta mannens anmälan om misshandel, avlägsnades motståndsmännen från platsen då det ansågs ”oroligt” och ”ordningsstörande”.

Man omgrupperade därför och valde att dela ut resten av flygbladen i brevlådor på annat håll i Nyköping.

Gör din plikt och ansök till motståndet. Nordisk revolution – utan pardon.

Läs om den enormt uppblåsta och fräcka lögnen ”Förintelsen” här, här och här.


  • Publicerad:
    2018-08-03 05:00