SVERIGE. En 35-årig man har dömts för sexuellt ofredande och misshandel efter att han onanerade offentligt i ett trapphus och skallade ett vittne som sa åt 35-åringen att sluta. Han ska även ha hotat vittnet med att skjuta honom.

Det var i våras som en man och hans flickvän möttes av en 35-årig onanerande man i ett trapphus i Halmstad. Paret uppfattade att mannen tittade aggressivt på dem medan han tog på sig själv. När mannen blev konfronterad av paret som sa åt honom att sluta med det han höll på med blev han aggressiv och tog till våld.

35-åringen skallade mannen som försökte få honom att flytta på sig och sprang sedan efter honom och riktade slag mot honom. Han ska även ha hotat med att han skulle skjuta offret. Sedan fortsatte han onanera och när polisen kom var han våldsam även mot dem.

Mannen har nu dömts för tillkorlig dom och 75 timmars samhällstjänst för sexuellt ofredande och misshandel av Halmstads tingsrätt. Han ska även betala 7 500 kronor vardera till mannen och hans flickvän.

Källor:
Halvnaken onanist tog till våld – får samhällstjänst
Onani i trapphus slutade med dansk skalle


  • Publicerad:
    2016-10-28 12:15