GÖTEBORG. Utanför Lunnaskolan i Landvetter som går upp till årskurs fem stod en blottare och onanerade bakom ett buskage. Polisen försökte spåra mannen med hund.

Strax innan halv två på fredagsförmiddagen fick polisen in ett larm om att en man stått och onanerat bakom ett buskage utanför Lunnaskolan i Landvetter. Polisen fick in signalement från vittnen, sökte med spermahund och kontrollerade flera personer på platsen, men ännu är ingen gripen.

Björ Blixter, polisens presstalesman, sade följande: ”Det här är inte ovanligt. Det är vid den här årstiden det börjar, när det är varmt och ljust på kvällarna. Sedan fortsätter det hela sommaren.”

Under dagen ska polisen ha fått in liknande samtal från Saltholmen där det tipsats om så kallade fula gubbar. Händelsen i Landvetter ser dock polisen extra allvarligt på.

I onsdags försökte en man dra in en åttaårig pojke i Landvetter in i sin bil genom att locka honom med godis. Pojken lyckades slita sig och springa därifrån. Polisen ser dock ingen koppling mellan händelsen och det som inträffade under fredagen.

Källa:
Man onanerade utanför en skola


  • Publicerad:
    2013-05-24 23:59