SVERIGE. Under lördagseftermiddagen larmades polisen om att en man onanerade i Vattenparken i centrala Borlänge. Mannen kunde senare gripas i sin bostad där fynd gjordes som kunde koppla honom till ytterligare två liknande fall. Mannen sitter nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande.

Det var under lördagseftermiddagen som en kvinna larmade polisen om att en man öppet onanerade i Vattenparken i centrala Borlänge i Dalarna. När polis kom till platsen hade mannen försvunnit men genom vittnesuppgifter som ledde polisen till gärningsmannen kunde han sedan gripas i sin bostad.

— Via vittnesuppgifter och utredningsarbete kunde vi knyta en gärningsman till händelsen och det beslutades om hämtning i hans bostad, säger Anders Gustavsson, vakthavande befäl vid Dalapolisen.

En husrannsakan genomfördes i mannens bostad där ytterligare fynd gjordes som kunde koppla honom till ytterligare tre likande fall.

— Vi kunde då knyta honom till ytterligare två liknande fall sedan tidigare, säger Gustavsson.

Mannen togs med till polisstationen för förhör och anhölls sedan av en jouråklagare misstänkt för tre fall av sexuella ofredanden.

Källa:
Man onanerade i park– anhållen för flera ofredanden


  • Publicerad:
    2016-09-25 12:05