INFORMATION. Nu på lördag arrangeras det ett öppet torgmöte i Härnösand mot det mångkulturella våldet. Detta med anledning av mordet och våldtäkten som skedde där förra helgen.

Twitteranpassad version av bilden.

Nordfront kan nu meddela att det hålls ett öppet torgmöte på Stora torget i Härnösand nu på lördag klockan 13:00. Mötet sker för att hedra Tommie Lindh som mördades förra helgen då han försökte stoppa en våldtäkt.

Det kommer hållas tal och en tyst minut. Utöver informationen som sprids på sociala medier kan arrangörerna meddela följande:

  • Mötet är organisationsobundet och öppet för alla då svenskfientligheten är något som angår alla svenskar. Det har ansökts om tillstånd för mötet och arrangörerna räknar med klartecken från polisen idag.
  • Seriösa privatpersoner eller företrädare för partier/organisationer som vill hålla tal får göra detta. Ljudutrustning kommer finnas på plats och de som är intresserade av att hålla tal kan i förväg anmäla detta intresse till 0703690287.
  • Då mötet är öppet för alla får var och en som sluter upp ta med vilka flaggor, plakat eller övrigt material de önskar. Olagliga eller grovt smaklösa symboler och budskap tillåts dock ej.
  • Arrangörerna kommer i dialog med polisen lösa eventuella problem som uppstår ifall det samlas för mycket människor enligt de nya coronareglerna om maximalt 50 deltagare på en sammankomst.

 


  • Publicerad:
    2020-05-14 15:00