Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#163: ᛉ Vila i frid Tommie Lindh ᛦ SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-05-17
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll ansluter sig Jonas De Geer till Radio Nordfront för att diskutera allt om mordet på Tommie Lindh. En av Tommies vänner gästar dessutom för att berätta mer om sin fallne kamrat.

Det var under natten till söndagen som en Abubaker Mohamed knivhögg 19-årige Tommie Lindh i Härnösand, när han försökte hindra rasfrämlingen att våldta en kvinnlig bekant till honom. Rasfrämlingen kom under natten att knivhugga ytterligare en person och våldta kvinnan när han neutraliserat Tommie och sitter nu häktad misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grov misshandel och olaga hot.

Under veckan har Nordfront uppmärksammat fallet genom att avslöja gärningsmannens icke-nordiska härkomst, brottsregister och slutligen hans identitet. Nordfront har också intervjuat två av Tommies vänner samt rapporterat från det torgmöte som hölls under lördagen för att hedra Tommie Lindh.

Kvällens Radio Nordfront kommer att ägnas åt att diskutera allt som rör fallet Tommie Lindh – ett fall som berört många vita människor i hela världen.

Under kvällen kommer också en av Tommies vänner att gästa programmet för att berätta mer om Tommie, vem han var och hur hans död har påverkat dem som stod honom nära.

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind och Jonas De Geer. Producent är Max Rosenfors.

VECKANS RN-BILD:

Två av Tommies vänner överlämnar en krans från Nordiska motståndsrörelsen utanför Tommies lägenhet, där han mördades. Foto: Nordfront.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#163: ᛉ Vila i frid Tommie Lindh ᛦ SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-05-17 15:58