Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Övervakningsfilm visar “jappningen” i Göteborg

Av Redaktionen, 2021-07-11
redaktionen@nordfront.se

GÖTEBORG. Mitt på dagen i fredags avrättades en kriminell invandrare i Göteborg. Filmmaterial från en övervakningskamera som visar avrättningen sprids nu på internet.

Klockan 14 i fredags gick två pistolbeväpnade män in på en frisörsalong och avrättade kallblodigt en annan man genom att skjuta flera skott vardera mot honom på nära håll. Mördarna springer sedan ut från samma håll som de gick in medan övriga besökare på frisörsalongen snabbt springer ut ur dörren på framsidan.

Händelsen fångades på film av frisörsalongens övervakningskamera och sprids nu på sociala medier. Någon som spred filmen har rubriksatt den med orden ”Jappningen i Gbg (gangsterborg)”. Att ”jappa” är slang för att utsätta någon för potentiellt dödligt våld, till exempel genom att skjuta eller knivhugga en person.

Frisörsalongsmordet ägde rum bara lite över en vecka efter mordet på polismannen Andreas Danman och båda morden skedde i Göteborg.

Enligt uppgifter ska mordoffret i den senaste skjutningen vara en 22-årig grovt kriminell invandrare som bland annat är dömd för rån, stöld, misshandel och vapenbrott. Även vid mordet på Danman misstänker polisen att mördaren Sakariye Ali Ahmed egentligen var ute efter att mörda en annan kriminell invandrare som befann sig på samma plats som Danman.


  • Publicerad:
    2021-07-11 09:40