INRIKES. När Ludvika kommunfullmäktige sammanträdde under måndagen valde Nordiska motståndsrörelsens representant Pär Öberg att ställa Socialdemokraterna och Miljöpartiet mot väggen och be dem förklara exakt när främlingsinvasionen ska bli ”lönsam”.

Pär Öberg i Ludvika kommunfullmäktige.

Under måndagens sammanträde i Ludvika kommunfullmäktige ställde Nordiska motståndsrörelsens representant Pär Öberg Socialdemokraterna och Miljöpartiet mot väggen och krävde svar på när massinvandringen, som kommer att leda till det nordiska folkets undergång, exakt beräknas bli det ”kompetensregn” som bland annat statsminister Stefan Löfven har utlovat.

LÄS ÄVEN: Pär Öberg belyste parlamentarismens hyckleri under budgetdebatt i Ludvika kommunfullmäktige

Öberg hade en lång utläggning om den folkmordsplan som Sveriges maktelit har försökt att förkläda som en ren ”vinstaffär”, vilket gjorde folkförrädarna i Folkets hus i Ludvika uppenbart svarslösa.

— Först måste man ju klargöra här att statens pengar är ju faktiskt också folkets pengar. Det är ju ingenting som bara ramlar ner från skyn. Och jag tycker det är lite intressant att när man pratar om det här, att det blir uppenbart att det har kostat otroligt mycket med invandringen till den här kommunen. Och ensamkommande flyktingbarn har vart en katastrofaffär som har gynnat flyktingbaroner och annat. Och Leif, [Kommunalråd Leif Pettersson (S), reds. anm.] du har en partitillhörighet där statsministern säger att det här är ett ”kompetensregn”. Om det nu är ett ”kompetensregn”, varför behöver de utbilda sig mer? När tror ni att de ska börja löna sig? Det skulle jag tycka vara intressant att höra, förklarade Öberg och fortsatte:

— Och jag undrar: Innan vi fick de här massiva folkomflyttningarna som vi har nu, som är planlagda och orkestrerade enligt Kalergi-planen, hur skötte vi då om våra gamla? Hur städade vi då våra golv? Hur kunde vi ha massindustrianställda samtidigt? Jag förstår inte hur det gick ihop? Behöver vi verkligen detta ”kompetensregn” för att göra sådana arbeten?

Det var dock inte bara Ludvika kommuns socialdemokratiska kommunalråd som fick frågor han ej kunde svara på. Även Miljöpartiets kommunalråd Lotta Wedman ställdes mot väggen.

— Och Lotta, den humanitära aspekten du pratar om: Det där är bara kvalificerat skitsnack. Det är ingen humanitär aspekt överhuvudtaget. Det här löser inga humanitära problem. Inte över huvud taget. Det finns 60 miljoner på flykt och vi kan inte hjälpa, om vi tar in några hundratusen hit: Det sabbar bara vårt land. Vi har ingen möjlighet att hjälpa till i världen till slut.

— Men den humanitära aspekten, att man ska se till att länder som beter sig oansvarigt och startar krig och beter sig riktigt hänsynslöst mot folk, och den så kallade fria handeln som är ett avancerat slaveri, det skulle man sätta stopp för! Inte ha öppna gränser och tro att allt bara kommer att lösa sig. Och ni är med er politik, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, ansvariga för en katastrofsituation i det här landet. Och jag vet att det inte är Ludvika kommun som har orkestrerat det, men det är era partier som gör det, och ni ska skämmas över det! Helst byta parti, uppmanade Öberg innan han avslutade sitt anförande.

Men Lotta Wedman kunde i vanlig ordning inte svara på några frågor eller bemöta Öbergs påståenden.

— Jag vill bara säga det att jag delar inte Pär Öbergs ställningstaganden, replikerade Wedman snabbt innan hon gick tillbaka till sin plats.

Pär Öberg gav sig dock inte, utan begärde direkt replik:

— Jag vill bara säga det att jag delar inte Lotta Wedmans åsikter. Och sen är det fantastiskt hur ni alltid i etablerade partier går upp här och godhetssignalerar för att på nått vis visa att ”vi tar minsann avstånd från den där dåren”. Debattera istället! Säg nån fakta! När börjar det löna sig Lotta? Säg året! När kommer det här bli en vinstaffär? När kommer ”kompetensregnet” börja ge pengar? Säg det istället för att gå upp och godhetssignalera. Det är bara trams!

Varken Lotta eller övriga representanter för åttaklövern i Ludvikas kommunfullmäktige valde dock att svara.

Se hela Nordfront TV:s sändning från måndagens sammanträde i Ludvika kommunfullmäktige nedan:


  • Publicerad:
    2018-01-31 00:20