POLITIK. Den av SD sparkade riksdagsledamoten Pavel Gamov gästade Nordisk Alternativhögers podd Vita Pillret, där han bland annat berättade om sin kommande bok om SD.

Vita Pillret har haft den sparkade SD-riksdagsledamoten Pavel Gamov med i studion i ett program som diskuterar Alternativ för Sverige (AfS), till vilket Nordisk Alternativhöger har en huvudsakligen sympatetisk inställning.

Gamov diskuterar även Sverigedemokraterna som han anser inte längre har något att komma med. Gamov berättar att nu skriver en bok som kommer att avslöja personer inom SD. Enligt Gamov är Jimmie Åkesson ”inte så glad” över att denna bok kommer. Boksläpp är planerat till augusti. Tidpunkten är vald för för att maximera dess betydelse inför valet i september och för att köpintresset för boken ska bli så stort som möjligt.Förutom politiskt relevanta diskussioner kring Gamovs forna parti, bjuder han på en hel del skvaller som också bör betraktas som relevant. Bland annat nämner han Linus Bylund som har varit den som mest av alla har ägnat sig åt sexuella eskapader med kvinnor i partiet. Han ”svimmade” också i kammaren för att han inte var tillräckligt påläst i ett ämne. Därför fejkade han en svimning för att slippa hantera frågorna. Sådana personligheter måste oundvikligen ha en negativ påverkan på ett partis verksamhet och hur de potentiellt styr landet. ”Pratkvarnen” Bylunds funktion har främst varit att ”ligga runt”, sägs i programmet.

I programmet talas också om repressionen i partiet med anledning av Olle Felten som uteslöts ur SD bara två timmar innan han skulle hålla en presskonferens om att han går över till AfS. Detta för att demonstrera sin makt och försöka vinna nyhetsvärde på AfS:s bekostnad. Men den snabba uteslutningen är symptomatisk och skadlig för personalpolitiken inom SD.

— De rasiststämplar alla som går från SD till AfS, säger Vita Pillrets ena programledare och Jimmie Åkessons före detta ”högra hand” Christoffer Dulny.

— På två timmar gick Felten från att vara en betrodd ledamot i finansutskottet till att vara en ”nedrig rasist”. Sådant innebär ett förtroendeproblem för SD, anser Dulny.

Gamov hävdar att Felten har varit lite för duktig och ”besvärlig” för partiledningen i sin roll som revisor; ställt för obekväma frågor kring potentiella oegentligheter som exempelvis ”märkliga anställningsformer” inom partiet och ärenden där ledningen ”inte har varit intresserad” av någon granskning. Man sopar saker under mattan och använder pappersrevisorer som bara skriver på utan att granska ärenden för revision.

Även den ur partiet uteslutna Anna Hagwall satt i skatteutskottet. Hon nämnde aldrig den judiska makten, men uteslöts ur partiet när hon väckte en motion där hon pekade ut familjen Bonnier, och ville begränsa ägarkoncentrationen inom massmedia i Sverige. Mattias Karlsson uteslöt henne därför från partiet med hänvisning till att SD bekämpar antisemitism.

I programmet diskuteras även den judiska familjen Bonnier och deras kampanjer för att få politiker att förbjuda deras konkurrenter och begränsa yttrandefriheten.

Källa:
Vita Pillret – Avsnitt 36 – Alternativ für Sverige


  • Publicerad:
    2018-03-16 14:00