Trots att det var ett tag sedan Pedofila Arbetsgruppen (PAG) – en grupp som verkade inom och delade postbox med RFSL – gjorde sin röst hörd, så var det bara en tidsfråga innan pedofiler skulle göra ett nytt försök att flytta fram sina positioner. Och tydligen har man bedömt att nu är tiden mogen.

2007 är nämligen året då ett nytt anhang av pedofiler skapat ett pedofilt community på Internet. Sidan finns på ett svenskt webbhotell och drivs helt lagligt. Polisen har gett sidan sitt godkännande:

– Det är snarare en åsiktsyttring. De säger ju inte att man ska gå man ur huse för att begå övergrepp på barn, säger Sten Warmland i Rikskriminalpolisens barnpornografigrupp.

Och visserligen har Sten Warmland rätt, men han tycks glömma att sidan syftar till att skapa en plattform för pedofiler. Kommer många av dessa begå övergrepp mot barn? Ja.

Vill ge pedofiler en politisk röst
Sidan, som bland annat har ett eget manifest, skriver att det huvudsakliga syftet är ”att ge den vanliga pedofilen en röst och då främst en politisk röst”. Vad denna politiska röst till slut ska bidra till vill man inte ens spekulera i. Det är nog i alla fall ingen trevlig ”utveckling” som väntar.

Massmedia, som givit saken stor publicitet, har anmärkningsvärt nog upprepade gånger även länkat till hemsidan, så att numera varje störd individ i det här landet vet vart de ska söka sig till för att frossa vidare i sin sjukhet samt hitta kontakter med likasinnade. Givetvis använder man sig av yttrandefrihetsargumentet, men det är ett faktum att samma massmedier – Dagens Nyheter, TT med flera – aldrig länkar till exempelvis www.patriot.nu när de ljuger ihop saker om oss nationella. Man kan ju undra vad detta beror på.

Samhällsupplösning
Författaren och IT-experten Lars Ilshammar beskriver kanske sidan bäst, såsom en ”advokatyr för pedofili, med yttrandefrihet som täckmantel”. Frågan är dock hur långt det ska gå innan vanligt folk reagerar mot den samhällsupplösande ”demokratin” och dess förkärlek till sjuka abnormiteter. Kommer det behövas – som i Holland – ett öppet pedofilparti som helt lagligt ställer upp i val, eller kommer det behöva gå ännu längre?

Till sist bör alla ha klart för sig att problemet pedofiler är inget man kan rösta bort eller något som några politiker i regering och riksdag någonsin kommer göra något åt. Pedofilers rättigheter är en del av det sjuka samhällssystem dessa tjänar och befrämjar.


  • Publicerad:
    2007-06-06 00:00