B-KÄNDISAR. Pernilla Wahlgrens dotter, Bianca Wahlgren Ingrosso, berättar nu för Veckorevyn att hon önskar skriva om i historieböckerna. Får hon som hon vill ligger ”nazismen” risigt till.

Bianca Wahlgren Ingrosso.

Bianca Wahlgren Ingrosso.

B-kändisen Bianca Wahlgren Ingrosso, dotter till sångerskan Pernilla Wahlgren, berättar nu för modetidningen Veckorevyn att hon önskar skriva om i historieböckerna.

Målet är att radera hela andra världskriget. Hon är dock inte helt säker utan spekulerar i om det kanske räcker med att radera Adolf Hitlers födelse eller bara tankegångarna kring judarna på den tiden.

Huruvida hon tänker använda sig av en tidsmaskin eller bokbål för att uppnå detta är oklart men hon påpekar att ”nazismen” ständigt ligger nära henne då hennes pojkvän och hans familj är judar.

Detta faktum medför enligt henne att hennes pojkvän än idag stöter på antisemitismens fula tryne så fort hans judiskhet uppenbarar sig. Slutligen berättar Wahlgren Ingrosso att hon har svårt att förstå hur vissa människor förnekar att andra världskriget ägt rum. ”Herregud” är hennes kommentar till det.

Källa:
Veckorevyn


  • Publicerad:
    2015-02-09 17:15