Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bindefeld bjuder svenska kändiseliten på firande i Tel Aviv

Av Redaktionen, 2019-09-19
redaktionen@nordfront.se

KULTURMARXISM. Festfixaren Micael Bindefeld firar sin 60-årsdag med att bjuda svenska kändiseliten på specialchartrat flygplan till Tel Aviv.

På sant kulturmarxistiskt maner var Herngren iförd en kvinnlig flygvärdinneuniform. Skärmbild: Instagram.

Micael Bindefeld fyller jämnt och har bjudit med sig i stort sett hela den svenska kändiseliten till en stor 60-års fest i Tel Aviv i Israel, ett land som den judiske festfixaren säger sig ”älska” och ”vill visa för de personer han tycker om”.

Medan vanliga människor uppmanas att inte flyga, så chartrar eliten ett helt flygplan när det är dags för fest. På Bindefelds specialplan trängdes politiskt korrekta skådespelare, artister, politiker och andra ”celebriteter” som även får uppehället betalt. Mona Sahlin, Ebba Busch Thor (KD), Ulf Kristersson (M), Nyamko Sabuni (L), Camilla Läckberg, Jonas Gardell, Tomas Ledin, Carola, Lena Philipsson, Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren och många fler är bland de inbjudna.

I kabinpersonalen ingick bland andra Sofia Wistam och Måns Herngren. På sant kulturmarxistiskt maner var Herngren iförd en kvinnlig flygvärdinneuniform.

”När @micaelbindefeld fyller 60 firas det såklart med eget chartrat flygplan De Lux, med snyggaste kabinpersonalen i stan!” skrev Pernilla Wahlgren på Instagram där en av kommentarerna löd ”Ni festar medan Israel massmördar kvinnor och barn… Jag hoppas ni sover gott om nätterna”.

De flesta i sällskapet bor på lyxhotellet Jaffa, där rummen kostar minst 5000 kr natten, under firandet som pågår från onsdag till söndag.

— Programmet är hemligt. Vi ska se mina bästa och hemliga ställen. Och också en del klassiska saker som förintelsemuseet Yad Vashem och Västra muren i Jerusalem, säger Bindefeld.

Bindefeld är ”gift” med en annan man, Nicklas Sigurdsson. De har även ett barn som är fött av en surrogatmamma i USA med en hemlig biologisk far.

År 2014 grundade han ”Micael Bindefelds stiftelse till minnet av Förintelsen” som ger stipendier till olika projekt som håller ”minnet av Förintelsen levande”.

Källa:
Bindefelds gigantiska 60-årsfirande i Tel Aviv


  • Publicerad:
    2019-09-19 17:30