CENSUR.  Jens Ganmans och Magnus Carlssons animerade satirfilm ”Så att det blir rätt” som driver med politiskt korrekta makthavare av olika slag, raderades efter ett par timmar från Youtube.

Filmen raderades snabbt från Youtube med motiveringen att den bryter mot kanalens policy för ”hatretorik”. Den är därmed bara ännu en i raden av filmer som Youtube har censurerat den senaste tiden.

Censuren av medierna är ett utslag av Bonnierkoncernens hets mot yttrandefriheten det senaste halvåret. Och efter påtryckningar från den globala judisk makt-rörelsen har den svenska regeringen pressat Youtube, Google och Facebook att börja radera det man själva uppfattar som ”hatiskt” innehåll.

En av de personer som förekommer i filmen är debattören Katerina Janouch, och hon kommenterar filmen så här på Twitter: ”Sverigebilden framför sanningen! Äntligen har jag fått bli tecknad figur – i denna genialiska lilla film av Jens Ganman”.

Andra kändisar som figurerar i filmen är Stefan Löfvén, kung Carl Gustaf, Henrik Arnstad, Henrik Schyffert, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Jerzy Sarnecki och Peter Wolodarski.

Efter massiv kritik har satirfilmen åter lagts upp på Youtube, men den finns också publicerad på flera andra ställen på nätet.

Källa:
Satirfilm om Löfven raderades direkt av Youtube: ”Hatbudskap”


  • Publicerad:
    2018-08-28 13:45