INSÄNDARE. Signaturen ”Mia” skriver i denna insändare om hur hon ser på homolobbyns framfart.

Från en så kallad Prideparad 2015.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

När jag var liten kallades det för blottning att visa sitt kön. I dag kallas det Pride. Vuxna med hundhalsband och nakna underkroppar tillsammans med barn. Plötsligt är pedofili att skänka ”värme” och ”kärlek”. Förvånansvärt få protesterar och de som vågar kan räkna med att de blir tvungna att ta avstånd ifrån sina åsikter. Att inte få protestera emot perversitet är väl åsiktsförtryckt om något? Vuxna människor som springer runt nakna med konstiga kläder, är det kärlek och tolerans?

Varför är det så viktigt att andra vet vad du gör i sovrummet och med vem? Är det inte en privatsak som bara berör inblandande parter? Varför ska poliser gå med i ett tåg med mer eller mindre nakna människor (som de egentligen borde lagföra) och varför ska militären bära en flagga som hyllar vad andra gör i sovrummet? Ska vi alla bära ett rep runt handlederna för att hylla BDMS:are också? Sex är först och främst ett sätt att säkra existensen, glöm inte det. Sex eller nakenhet ska inte köras upp i ansiktet på folk i tid och otid. Med det menar jag inte att en kvinnas eller mans bara ben är nakenhet eller sex. Kön och bröst bör täckas över och om det inte är varmt finns det ingen orsak att vara halvnaken. Inte ens för att sälja kläder eller musik för den delen. Bröst syfte är ju egentligen något helt annat som verkar ha glömts bort. Att föda fram starka generationer.

Barnen, vår framtid, är vårt jobb att skydda. Att göra dem könsförvirrade är inte att se till deras bästa. Naturen tilldelar oss ett kön, pojke eller flicka. Om du känner att du måste identifiera dig som något annat ligger inte problemet i din kropps fysik utan i din hjärna. Dessa människor behöver vård, inte uppmuntran.

Vanföreställningar lärs ut i media redan i små åldrar. Jag kan skratta åt män som klär ut sig till kvinnor för att roa folk där det är så uppenbart att det är helt knasigt men dessa skratt sätter jag i halsen numera.  Det är inte roligt längre när man försöker göra det till en norm att män ska vara kvinnor eller kvinnor ska vara män. I grund och botten leder det till att vita kvinnor föraktar vita män och väljer en rasfrämmande och på så vis dör vår ras sakta ut. Var är kärleken i att förinta ett folk?

Kärlek och tolerans är att viljan bevara din ras. Inte att förinta den i rasbladning eller att skämma ut den i Pride. För det är vad Pride är. Obeskrivligt pinsamt. Att ha gått ifrån Tredje rikets stolta parader av soldater till dagens Pride-tåg är genant. Jag vill dock påminna om att soldater inte ska ses som en uppmuntran till krig utan en påminnelse om varför man inte bör anfalla. Man låser dörren för att man vill förhindra att bli rånad. Det hjälper inte alltid men det gör ju inte att man lämna dörren olåst att för vem som helst gå in. Samma sak med soldater och stängda gränser. Man låter inte vem som helst komma in.

Naturen gjorde oss till man och kvinna. Acceptera det. Vad tror ni detta leder till om ni inte gör det? Vem vinner på att vi är dansande fjollor? Lättlurade gojer som lyder minsta vinkel. Ställ er upp, slå ifrån, gör något att vara stolt över. Den enda mångfalden som finns finner du enbart inom den vita rasen. Vilken annan ras hittar du blonda, brunetter och rödhåriga? Vilket annat folk har gröna, blåa och bruna ögon? Vilket folk kan både ha vågigt, krulligt och rakt hårsvall? Bara hos det vita folket hittar du riktig mångfald. Samma folk som du försöker utrota. Du är inte kärleksfull, du är ondskefull.

/Mia


  • Publicerad:
    2017-12-05 17:30