RADIO KUNGÄLV. Världens bästa lokalradiopratare anländer direkt från fältet. Vad har hänt idag och under resten av valkampanjen?

Radio Kungälvs samtliga medarbetare – förutom Daniel som ligger och trycker uppe i Värmland – har varit aktiva under valrörelsen i Kungälv. Vad har hänt? Vad minns vi? Radio Kungälv sammanfattar och analyserar.

Vi har under veckan varit på ett kommunfullmäktigemöte, betraktat ett bisarrt väckelsemöte i Fästningsparken, närvarat på Kungälvsmässan samt haft en spion inne på Mimers hus där politikerna också höll ett väckelsemöte och gav ett panikartat intryck på gymnasieungdomarna.

Sedan har Peter fått en present, vad kan det vara? Detta och mycket mer i radio Kungälv ikväll. Vi kör live klockan 18:00, missa inte det!

Lyssna på ”Radio Kungälv” på Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-09-09 17:55