Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen klockan 19:00: #59 Ambassadörens dotter, nyheter och 1 maj

Av Redaktionen, 2017-04-25
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Med start klockan 19:00 ikväll sänder Radio Regeringen ett tisdagsavsnitt som åter kommer blicka mot den kommande demonstrationen i Falun den 1 maj, men även nyheter och veckans fråga kommer att tas upp.


Radio Regeringen sänder ikväll ett tisdagsavsnitt som dels kommer avhandla veckans fråga, men även valet i Frankrike, 1 maj och nyheter av olika slag kommer att diskuteras. Bland annat kommer man att prata om diplomatdottern Lisa Thöresson.

Ska du med till Falun den 1 maj? Ring in och dela med dig av dina tankar och förväntningar. Telefonnumret hittar du längre ner i artikeln.

Ett urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

  • Veckans fråga – Har du ändrat dig om Donald Trump?
  • Marine Le Pen går vidare – Med det officiella valresultatet klart kan vi konstatera att Emmanuel Macron kammade hem flest röster i slutändan. Marine Le Pen kom på andra plats vilket innebär att dessa två kommer att mötas i presidentvalets andra omgång den 7 maj.
  • Diplomatdottern som bedriver politisk terrorismDe hänger ut politiska motståndare men är själva extremt ljusskygga – i samarbete med Grävredaktionen och Nordiska motståndsrörelsens Näste 2 kan nu Nordfront avslöja att en av de drivande personerna bakom AFA i Göteborg är dotter till Sveriges ambassadör i Berlin. 
  • Diverse otrevligheter som inträffat den senaste tiden – Damerna i Radio Regeringen diskuterar den senaste tidens otrevliga nyheter och händelser.
  • 1 maj – Med bara 6 dagar kvar till demonstrationen i Falun tas det ännu en gång upp relevant och viktig information inför 1 maj. Artiklar om ordningsregler, samåkning, samlingsplats och tid samt talare kommer att läsas upp och diskuteras.

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profitsserveimage
Lyssna på direktsändningen:

Besök Radio Regeringens hemsida eller Radio Regeringens Spreaker-kanal.


  • Publicerad:
    2017-04-25 17:37