Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen – #99 Fortsatt H&M-skandal + skolspecial! Efterlängtad intervju

Av Redaktionen, 2018-01-19
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Skolspecial med en efterlängtad intervju! Missa inte kvällens avsnitt!

I avsnitt 99 av Radio Regeringen diskuterade damerna en rad olika ämnen, men temat för kvällen var ”skolan” och det var också där det huvuvdsakliga fokuset låg för aftonen.

 

Efterlängtad intervju
Kvällen till ära gästades damerna av en person som har mycket god insyn i dagens grundskola. Personen deltog för en intervju.

 

DISKUSSION
Temat för kvällen var som sagt ”skolan” och ikväll erbjöds lyssnarna att ringa in och berätta om antingen sin egen eller sina barns skolgång. Saker som HBTQ-, antirasism- och feminism-propaganda är intressant och lyssnarna uppmanades att dela med sig av egna erfarenheter.

Jonathan ringde in och ville prata om hur det ser ut i förskolan där han arbetar. Han själv arbetar i köket, men får veta mycket ändå. De uppmuntras att utbildas i genusvänliga inriktningar där man utmanar normerna. ”Hen” är standard på hans förskola och används frekvent. Specialkoster har blivit allt vanligare. De har runt 20% specialkost, mycket på grund av religiösa skäl. Han berättade att det är väldigt mycket fokus på Pride (trots att små barn så klart inte förstår detta). Han berättade vidare om Pride-flaggor som ”dessvärre” nu försvunnit.

 

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

 • Skandalen fortsätter!Familjen till barnet i H&M-reklamen har flyttat av säkerhetsskäl: ”Jag är en sell out för dem, en skam för svarta”.
 • INTERVJU – Damerna intervjuar en person som har mycket god insyn i dagens grundskola.
 • DISKUSSION: ”Din/dina barns skolgång” – Ring in och diskutera! Berätta om egna erfarenheter och tankar! tfn. 02-1495-1488

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna i efterhand:
Listen to ”Radio Regeringen – #99 Fortsatt H&M-skandal + skolspecial! Efterlängtad intervju” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

 • MakerSupport: NYTT! Stöd oss via MakerSupport (en tjänst som fungerar ungefär som Hatreon). Då Hatreon för närvarande har en del problem rekommenderas de som vill stödja Radio Regeringen att testa MakerSupport. Klicka här för att komma till Radio Regeringens sida. Du kan välja att lämna månadsdonationer eller engångsdonationer!
 • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte. För närvarande har tjänsten problem och fungerar inte!
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Rebecca.


 • Publicerad:
  2018-01-19 10:00