RADIO. Radio Regeringen sänder klockan 19:00 ikväll ett avsnitt som kommer att följa temat ”Falun – första steget”, med anledning av demonstrationen i Falun den 1 maj. Lyssnarna får höra vanligt folk tala om varför de vill delta i demonstrationen.

Radio Regeringen.

Av de som kommer att infinna sig i Falun den 1 maj kommer givetvis en stor del bestå av medlemmar från Nordiska motståndsrörelsen. Men vad många oorganiserade sympatisörer inte vet är att även de är varmt välkomna. Vi på Radio Regeringen vill därför betona vikten av att alla faktiskt dyker upp! Det spelar ingen roll vilken politisk åskådning du har, så länge du kan ställa upp på den kommande parollen. Vi välkomnar dig och du behövs.

Kvällens avsnitt kommer därför att lägga stor vikt på den ”vanliga människan” som har bestämt sig för att delta den 1 maj.

Vi kommer bland annat att möta ”rullatormarodören” Janne, som trots många år av fysiska hinder bestämt sig för att göra sitt för kampen. Trots sina väldigt orättvisa förutsättningar gör han sitt för det han anser är rätt. Janne borde ses som en stor förebild för oss och det kommer att belysas ikväll.

Vi kommer även att möta norrmannen Andreas, som kommer att resa till Sverige för att delta i demonstrationen. Blott 19 år gammal och utan medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen känner han sig manad att göra det som är rätt för vårt folks framtid.

Vi får även träffa Josef, som redan hunnit utföra en hel del aktivistarbete för Motståndsrörelsen, trots att han inte är ansluten. Han har beslutat sig för att gå med i demonstrationståget den 1 maj och vi kommer att få höra mer om hans tankar kring det hela.

Ikväll kommer även Dennis att gästa oss. Dennis är en sökare som kommit att lära sig mer och mer om vad nationalsocialism egentligen innebär. Han är inte ansluten, men positivt inställd till att delta i demonstrationen.

#AllaTillFalun
Som vanligt kan ni ringa in till programmet på nummer 02-1495-1488.
Du kan lyssna på livesändningen på Radio Regeringens hemsida eller på Spreaker.com.

Registrera dig på Spreaker:
Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:
Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.
Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.
Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.


  • Publicerad:
    2017-02-22 11:20