INSÄNDARE. Mia Andrén uppmanar folket att sluta upp under Tyrrunans fana i Falun den 1 maj för att i folkgemenskapens tecken kämpa för sin frihet.

Något stort är på väg att hända.
Nordens folk är på väg upp ur sin dvala.
Nordmännens raseri har väckts.

Era lögner har hunnit ikapp er.
Folket har fått nog. Ni kan inte längre tysta oss. Er fasad spricker och faller sakta isär.
Vi ser er, vi vet vilka ni är, vi glömmer inte.

Tvivla aldrig på att en liten grupp hängivna människor kan förändra världen. Det är faktiskt den enda typen av grupper som någonsin har lyckas med det.

Folkgemenskap är mer än bara ett ord.
Vi sträcker ut handen till vårt folk.
Kom följ med oss och låt Norden återigen resa sig.

Gammal, ung, kvinna, man. Alla behövs och snart kommer något värre att komma än att bli uthängd i tidningen. Värre ord än ”nazist” kommer att träffa dina öron. Det har redan börjat.

Vi är ett förnedrat folk trots att vi är de mest framstående i vetenskap, kultur och civilisation och så mycket mer. Vår omtänksamhet är oss till belastning när vi glömmer bort vårt eget folk. Det är dags att vända den medkänslan till oss själva. Vi har ingen skam att bära gentemot andra folk. Bara mot våra egna som vi har försummat.

Låt dem inte förnedra dig mer. Kom, följ med oss den 1 maj i Falun. Gå med oss längst gatorna och visa att du inte tänker låta dig hunsas mer. Du behöver inte hålla med oss om allt, du behöver inte vara medlem men du behöver visa att det är nog nu. Låt inte all den där ilskan du bär inom dig förtära dig. Vänd den mot dem som förtjänar den.

Det finns inte tid för rädsla längre. Inte nu när vi står upp till våra knän med problem. Vi måste kunna röra oss fritt i vårt eget land. Vården måste kunna rädda oss när vi behöver det. Vi slavar inte och betalar höga skatter för att bli spottade på av våra politiker. Låt dig inte förnedras och låt dig inte tro att en röst var fjärde år kommer rädda dig undan den förnedringen.

Om vi blir fler och fler, vad ska de då göra? Om de ser en gruppering som Nordiska motståndsrörelsen växa, vad ska de då göra? Måste vi slåss för att nå en förändring? Nej, inte nödvändigtvis men vi viker oss inte och tar till försvar när det är nödvändigt. Vi backar inte. Om folket vänder sig till oss, vad ska då regeringen göra? Då måste de anpassa sig. Minns att det alltid är en liten grupp som först reser sig för att sedan få med sig massan. Vi är den gruppen.

Vi går under Tyrrunans tecken.
I gemenskapens anda, för folk och fosterland.
Ta del av förändringen och sträck ut din hand till ditt döende folk.

/Mia Andrén


  • Publicerad:
    2017-03-10 08:00