Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Årets första maj-demonstration i Falun: I folkgemenskapens tecken!

Av Redaktionen, 2017-02-23
redaktionen@nordfront.se

DEMONSTRATION. Här kommer mer information om Nordiska motståndsrörelsens första maj-demonstration i Falun tillsammans med kontaktuppgifter för samåkning och propaganda att själv skriva ut och sprida.

Årets första maj-demonstration går under den positiva parollen I folkgemenskapens tecken!.

Folkgemenskapstanken är en grundbult inom nationalsocialismen och bygger på visionen om att folket genom sitt blod måste enas över klass- och könsgränser. Alla folkfränder som önskar ersätta sionisternas folksplittringspolitik med sann folkgemenskap är välkomna att delta i demonstrationen oavsett om de är medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen eller inte.

Klockan 13:15 samlas vi på regementsområdet i Falun. Kommer ni med bil så sikta in er på Ica Maxi där det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Tåg- och busstation finns ca 3-400 meter bort. Se till att vara i god tid då vi tidigare varit med om att polisen vägrat släppa fram människor som kommit bara några minuter sent.

Då vi inte vill att någon i efterhand ska kunna skylla på att de inte kunde ta sig till demonstrationen kommer vi i högsta möjliga mån att till självkostnadspris försöka erbjuda plats för samåkning från hela landet. Kontaktuppgifter för detta hittar du här.

Marschen går sedan via Bataljonsvägen-Regementsvägen-Korsnäsvägen-Åsgatan fram till Stora torget. Sträckan är lite drygt 2 km och kommer att gås i lugnt tempo så att alla hinner med utan problem.

Framme på Stora torget beräknas vi vara runt klockan 15:00, även om en exakt tid är svår att sia om. Där kommer tal att hållas av flera representanter från Motståndsrörelsen och även livemusik utlovas. Alla som vill ta del av detta rekommenderas starkt att gå med i demonstrationståget, detta då vi flera gånger tidigare varit med om att polisen hindrar allmänheten från att ta sig in på området.

Ordningsregler för demonstrationen är följande:

  • Inga egna fanor, banderoller och skyltar får medtagas utan enbart det som kommer finnas på plats av Motståndsrörelsen är tillåtet.
  • Tystnad ska råda i leden förutom vid sanktionerade slagord. Det kommer finnas en ansvarig funktionär för slagorden och dessa kommer gås igenom på samlingsplatsen.
  • Klä dig propert och utan subkulturella yttringar. Håll koll på väderleksrapporten och klä dig efter den. Träningskläder eller mysbyxor är inte proper klädsel.
  • Maskering är inte tillåten och dessutom olagligt. Att ha mössa, keps eller halsduk är inte att se som maskering.
  • Undvik onödigt provokativt beteende mot polis, motdemonstranter m.fl.
  • Rökning eller förtäring av något slag är otillåtet under demonstrationens gång. En diskret vattenflaska att dricka ur vid törst är tillåtet.
  • Det kommer finnas väl tilltaget med funktionärer och vakter på plats för att garantera demonstrationens säkerhet. Respektera dessa och hörsamma eventuella direktiv.

Vill du hjälpa till att sprida information om demonstrationen finns det både flygblad och affischer att ladda hem här för utskrift.

Falun, som är grannstad till Borlänge, är hemvist för flera folkfientliga element och ett par högt uppsatta vänstermänniskor som i praktiken är kapitalistlakejer och går globalisternas ärenden. Nordiska motståndsrörelsen är det enda parti som kommer att demonstrera för svenska arbetare i Falun under första maj.

I Borlänge blev vi 350 deltagare under första maj och i Falun tänker vi bli ännu fler. Tillsammans ska vi visa att det finns ett stort motstånd också i Falun och att detta motstånd mot det rådande vanstyret fortsätter att växa.

Denna artikel kommer efter hand att uppdateras med  talarlista och all annan relevant information.

Har du specifika frågor som du vill ha svar på från en officiell representant är du välkommen att höra av dig via vårt kontaktformulär som du finner här.

Väl mött i Falun!


  • Publicerad:
    2017-02-23 20:25