DEMONSTRATION. Det är ungefär en vecka kvar till Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Falun. Nordfront presenterar här vilka som ska hålla tal den första maj.

Under kvällen presenterade Radio Nordfront de talare som ska hålla anföranden under första maj-demonstrationen i Falun. Det rör sig om sammanlagt sex talare i olika åldrar med olika roller inom organisationen. Här nedan följer en kortare presentation av varje talare:


Paulina Forslund
Paulina Forslund är 36 år gammal och är Nordfronts livsstilsredaktör. Hon har varit aktiv i kampen sedan 2004 och har åtta barn ihop med Fredrik Vejdeland.

 


par-obergPär Öberg
Pär Öberg är 46 år gammal och bosatt i Dalarna. Öberg är främst chef över Motståndsrörelsens parlamentariska gren men är också presstalesman för organisationen och ledamot i Ludvika kommunfullmäktige. Han sitter även i Motståndsrörelsens riksledning.

 


jorgen-kromannJörgen Kromann
Jörgen Kromann är 69 år och har tidigare varit aktiv i Svenskarnas parti (SvP). Kromann var innan sitt engagemang i SvP aktiv i Sveriges kommunistiska parti (SKP) och Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna (KFML) vilket var en utbrytning från Vänsterpartiet kommunisterna (numera Vänsterpartiet).


fredrik-vejdelandFredrik Vejdeland
Fredrik Vejdeland är 39 år gammal och är Motståndsrörelsens politiska strateg samt chefredaktör för webbtidningen Nordfront. Vejdeland är liksom Öberg medlem i riksledningen.

 

 


simon-lindbergSimon Lindberg
Simon Lindberg är 34 år gammal och är Nordiska motståndsrörelsens Ledare. Lindberg blev nationalsocialist i tonåren och har sedan dess vigt sitt liv åt kampen för den nordiska rasen.

 

 


Sebastian Elofsson
Sebastian Elofsson är 22 år gammal, bor i Skåne och är i grund och botten aktivist. Elofsson är även Nordfronts kampredaktör.

 

 


Den första maj kommer handen och hjärnans arbetare att marschera sida vid sida för folkets enighet och mot systemets splittrande politik. Marschera du också i våra nordiska led i folkgemenskapens tecken. Tillsammans så ska vi visa systemet att det finns ett starkt och kraftfullt motstånd mot deras tyranni! Det finns ingen ursäkt att inte demonstrera!


  • Publicerad:
    2017-04-24 00:05