RADIO. Radio Regeringen sänder klockan 19:00 ikväll ett avsnitt som kommer att följa temat ”Ökning av psykisk ohälsa”.

Radio Regeringen.

I kvällens avsnitt av Radio Regeringen kommer bland annat kvinnors mående nu jämfört med förr att tas upp. Den stress som kvinnor ofta upplever när de förväntas kunna hantera dels ett familjeliv men samtidigt ett yrkesliv kan orsaka kvinnor mycket emotionell smärta. Det är dock inte bara kvinnor som far illa, utan även män kan drabbas av psykisk ohälsa på grund av det samhälle vi lever i idag. Radio Regeringen kommer att behandla dessa ämnen ikväll.

Vill du diskutera psykisk ohälsa? Ring in till Radio Regeringen på nummer 02-1495-1488.

Du kan lyssna på livesändningen på Radio Regeringens hemsida eller på Spreaker.com.

Registrera dig på Spreaker:
Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker eftersom det inte är redaktionellt material vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:
Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.
Om du önskar att donera specifikt till Radio Regeringen; glöm inte att märka din donation med ”Radio Regeringen” eller ”RR”.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Källor:
www.radioregeringen.com
www.spreaker.com/user/radionordfront


  • Publicerad:
    2017-02-28 12:10