UMEÅ. Tillsammans med tidningen VK och övrig politisk korrekt media har rasistiska feminister kuppat bort demokratin i Miljöpartiet Västerbotten. Det är i alla fall anklagelsen från den utländskt dominerade demokratiskt valda men nu genom en kupp avsatta partiledningen i Umeå. Fjällsjö Nyheter försöker att reda ut den utdragna maktstriden inom Miljöpartiet i Västerbotten.

Miljöpartiet i Västerbotten anklagas för rasism och odemokratiska metoder efter en lyckad kupp. Foto: Holger Ellgaard (CC BY SA).

Miljöpartiet har avsatt de demokratiskt valda sittande styrelserna för partiets Umeåavdelning och distriktet i Västerbotten. Istället ska en odemokratiskt tillsatt styrelse bestämma tills dess att de demokratiskt valda ledarna hunnit rensas ut.

Konflikten i Miljöpartiet Västerbotten har varat i olika intensitet i mellan 10 till 20 år. Enligt parterna själva står konflikten mellan å ena sidan ”kulturrasister” och å andra sidan ”män som vill ha makt”. Det är ”män som vill ha makt” som valts demokratiskt och nu alltså kuppats bort.

Till saken hör att ”männen som vill ha makt” är från Mellanöstern, medan ”kulturrasisterna” är feministiska kvinnor och svenska feminiserade kulturmarxistiska män.

Misslyckat kuppförsök för tre år sedan
Redan för tre år sedan försökte sig de rasistiska feministerna på en kupp i Miljöpartiet i Umeå. Genom att kontrollera valberedningen ignorerade man provvalet och satte istället för demokratiskt förankrade kandidater upp sina pojkvänner på vallistan. Kuppen misslyckades dock då en ny demokratisk lista snabbt kunde röstas igenom.

— Det är ett gäng män som vill ha pengar och makt som styr, kommenterar Ellika Nordström som lämnade Miljöpartiet i samband med det misslyckade kuppförsöket.

Med ”män” menas i det här fallet utländska män från Mellanöstern, som alltså anser att kulturmarxisterna utsätter dem för ”kulturrasism”.

Till skillnad från för tre år sedan har nu de demokratiskt valda ”männen som vill ha makt” bortkuppats, genom Miljöpartiets Stockholms-baserade ledning.

— Det är högst odemokratiskt, jag gick med i Miljöpartiet för att jag trodde att det var en demokratisk organisation … Att använda en måttstock för invandrade politiker och en annan för vita medelålders män, är ovärdigt, säger Mia Winroth om konflikten.

Mia Winroth är bortkuppad ordförande i Miljöpartiet i Västerbotten och tillsammans med Robert Winroth som är landstingsråd och gruppledare tillhör hon falangen ”män som vill ha makt”.

Winroth är ett efternamn många judar har i Sverige. Vilket gör att ”rasisterna” kanske även skulle kunna anklagas för antisemitism. I vilket fall har Mia Winroth angripits hårt av MittMedias ledarskribent Petter Bergner, som i egenskap av ledarskribent för Norran kallat Mia Winroth för ”Bagdad Bob”.

På grund av den odemokratiska kuppen i Miljöpartiet jämför nu riksdagsledamoten Jabar Amin Miljöpartiets ledning med Recep Tayyip Erdoğan i Turkiet och Robert Mugabe i Zimbabwe. Jabar Amin pekas av många ut som ledaren för ”männen som vill ha makt”, och han varnar nu för Miljöpartiets odemokratiska metoder:

— Vår styrelse var vald av medlemmar. Flera i styrelsen har hört av sig till mig och säger att partiet centralt vill rigga val, säger Jabar Amin.

Amin är Miljöpartiets i särklass mest populäre politiker i Norrland och får alltid flest personröster. Men ”journalisterna” i media arbetar just nu på att rensa bort honom.

Ursprungligen publicerat av Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-01-18 11:00