FEMINISTISKA MORD. En artikelserie som inleddes under gårdagen granskar rättsfall där svenska feminister utifrån sin ideologi mördat sina egna barn.

Artikelserien Rättvisans demoner publiceras i tidningen Dagens Nyheter och har till syfte att avslöja de ideologiska drivkrafter som får feminister att begå illdåd. Enligt DN finns hos feministerna ”idéer och tanke­mönster med ­kapacitet att frammana inbillade förövare” som vid flera fall fått dem att mörda sina egna barn.

I den första delen av Rättvisans demoner skriver DN om treåriga Matilda och sexåriga Tanja som mördades av sina mammor för att papporna inte skulle få träffa sina barn.

En av mammorna, Anita, dömdes för mord på sin treåriga dotter Matilda 2013. Hon hade, anförd av sin lika feministiskt drivna mor, hotat att döda barnen och gjorde en dag slag i saken. Pappan Thomas hade förgäves försökt få socialtjänsten att lyssna på hans varningar.

Ett annat mord med feministiska motiv skedde 1996. Efter en skilsmässa mellan Gunilla och Peter inbillade sig Gunilla och hennes mor att Peter och hans far använde sexåriga Tanja som sexuell leksak och plågade henne med klädnypor, isbitar och upphettade glödlampor. Gunilla får för sig att Peter talar vuxenspråk med barnet och tycker att det är konstigt att barnet sover på pappans mage.

Till slut frågar hon Peter rakt ut om han är sexuellt intresserad av dottern. Till hennes förfäran svarar han inte lugnt ”nej, det är jag inte”, utan blir i stället upprörd och anklagar henne för sjukliga fantasier.

Det är så förövare reagerar, med förnekelse. Det står i de handböcker från Rädda Barnen som Gunilla skaffat under tiden. Där framgår att mäns övergrepp mot egna barn är oerhört mycket vanligare än man trott. Att utsatta barn sänder ut signaler som man måste tyda, samt att när de talar om något sexuellt är det något de varit med om. Gunilla går med sina iakttagelser till socialtjänsten. Som omedelbart gör polis­anmälan.

När Gunilla inte får gehör för sina anklagelser mördar hon sin sexåriga dotter. Därefter begår Gunilla och hennes mor självmord och skriver i avskedsbrevet att de inte tänker överlämna barnet till det ondskefulla manssamhället och dess ”pedofiler och sadister”.

Artikelserien är skriven av den polskjudiske journalisten Maciej Zaremba.

Källa:
Varför dog Matilda?


  • Publicerad:
    2015-04-21 10:20