Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RFSL-ordförande i Hälsingland förskingrade kassan

Av Redaktionen, 2020-11-04
redaktionen@nordfront.se

HÄLSINGLAND. Transaktivisten och kristdemokraten Maria Hansson kan nu även lägga till bedragare på sin meritlista.

Kristdemokraten och homolobbyisten Maria Hansson, tidigare Allan Hansson, tror att han är en kvinna och vill fängsla alla som inte håller med.

De av mainstream-media upplyfta och hyllade transaktivisten Maria Hansson, tidigare känd som Allan Nielsen, har bestulit RFSL Hälsinglands lokala kassa – en avdelning hon själv är ordförande i. Det rör sig om 50 000 kronor som hon stulit från kassan, vilket är pengar som varit avsedda för att arrangera Söderhamns Pride som hon även är med och arrangerar.

Till SVT hävdar Maria Hansson att hon bara velat låna pengar och att hon tänkt att betala tillbaka dem. Hon har dock medgett att hon begått ett brott. Maria Hansson meddelar nu att hon lämnar alla sina politiska uppdrag för Kristdemokraterna.

Transaktivisten har varit flitigt omskriven i media sedan hon gjorde en resa från frikyrklig och anti-homosexuell predikant till könsförvirrad homoaktivist som gjort ”könskorrigerande behandlingar”. Maria Hansson har tidigare uttryckt att politiska motståndare bör fängslas och att medlemmar i den lagliga organisationen Nordiska motståndsrörelsen bör lagföras och låsas in.


  • Publicerad:
    2020-11-04 13:00