RADIO KUNGÄLV. Ikväll blir det fullspäckat program med ämnen som läsarbrev, julbord och Korvsnoddas. Dessutom bemöter vi Christer Mattsson och en galen kulturmarxist som härjar på Kungälvs skolor.

Ikväll klockan 18:00 går Radio Kungälv live. Denna gång har vi ett antal olika spretiga ämnen, men något av ett tema är skolväsendet i Kungälv.

Vi har bevistat ett föredrag där Christer Mattsson och diverse judar satt i panelen och pratade ”förintelsen”. Christer Mattsson anser bland annat att invandringskritik leder till förintelsen och menar därmed att alla som inte delar hans positiva syn på det mångkulturella paradiset är potentiella massmördare.

Från en galen person till en annan så bemöter vi också Moa Fredriksson, kurator på Munkegärdeskolan, som vill kastrera skolpojkar. Att vara man innebär att man slår kvinnor enligt Moa Fredriksson.

Sedan har vi fått in ett nytt läsarbrev, vi talar om Korvsnoddas och vi hänger ut en pedofil. Dessutom har ett julbord anordnats i nästets regi där Vejdeland hållit ett föredrag.

Listen to ”RK #28: Christer Mattsson: ”invandringskritik leder till förintelsen” – och kulturmarxistisk kurator vill kastrera skolpojkar” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-12-02 17:20