Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#153: Nermans kamp mot bankerna, judarnas offensiv och talibanernas seger SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-03-01
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Freddy Nerman för att berätta om turerna kring hans nedbrända hus och hur bankerna försöker sätta stopp för insamlingen till honom. Dessutom diskussioner om den händelserika veckans nyheter.

#StöttaNerman – klicka för förstoring.

Som vanligt när judarnas sabbat övergår i germanernas söndagskväll är Radio Nordfront tillbaka för att bjuda på färsk antisemitisk radiounderhållning.

Denna söndag gästar Freddy Nerman, chef för Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i Skåne och Blekinge, som nyligen fick sitt nyköpta hus nedbränt. Efter att Nordiska motståndsrörelsen startat en insamling åt Nerman – som förlorade nästan all han äger i branden – valde Sparbanken Syd att stänga ner inte bara hans Swish, utan även hela kontot med alla dess funktioner.

Nu är dock ett nytt Swishnummer uppe och Nerman kommer ikväll att berätta mer om turerna kring det nedbrända huset, stödet från nationella och sveket från bankerna.

Glöm inte att donera till Nerman på det nya numret: 070-981 23 36.

Under veckan har det skett en hel del intressanta nyheter och många av dessa kommer att kommenterar i kvällens nyhetssvep. Bland annat:

Plus en hel del antisemitiska tagningar. Missa inte det!

Veckans RN-mem:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#153: Nermans kamp mot bankerna, judarnas offensiv och talibanernas seger SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-03-01 19:50