Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#158: Aristogenesis, Urkult och pandemins fortsättning SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-04-05
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar representanter för de två nya kvalitetspoddarna Aristogenesis och Urkult. Dessutom sammanfattning av veckans coronakris.

Listen to ”RN DIREKT#158: Aristogenesis, Urkult och pandemins fortsättning SWISH: 0700749652” on Spreaker.

I kvällens Radio Nordfront kommer man att diskutera de två nya poddarna på Nordisk Radio: Aristogenesis och Urkult. Från Urkult gästar Amelia Lundqvist och Ulf Larsson och från Asistogenesis gästar Nestor och Freja, för att berätta mer om sina respektive poddar.

Dessutom blir det förstås fortsatta diskussioner om corona, bland annat att regimen tänker förse sig med än mer makt på riksdagens bekostnad samtidigt som man kritiserar Ungern och Viktor Orbán för samma sak.

Radio Nordfront har också mötts av det tråkiga beskedet att ekofascisten Pennti Linkola har avlidit. Linkola diskuterades av RN-panelen i RN DIREKT #110 och även om vi är oense med honom i vissa frågor var han en stor man som förtjänar att hedras.

Vila i frid Pentti Linkola!

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg. Gästar gör Amelia, Ulf, Freja och Nestor.

VECKANS RN-MEM:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på de nya kvalitetspoddarna från Nordisk Radio: Urkult och Aristogenesis.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#158: Aristogenesis, Urkult och pandemins fortsättning SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-04-05 15:37