Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#63: Parasitära Ehrenberg, plagiatören Pascalidou och paranoida Persson

Av Redaktionen, 2018-01-21
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt går Radio Nordfront-gänget igenom en rad skattefinansierade parasiter och miffon. Det och mycket mer vid 20:00!

Ikväll kommer Radio Nordfront-gänget att gå igenom en rad aktuella och intressanta nyheter.

Ovanför molnen med paramotor (kommer Hagberg att göra detsamma?!?!?!):

En dokumentär om Michael King Jr.:

Kvällens ämnen:

  • Tobias Lindberg har grottat ner sig i en fenomenal granskning som den grävande journalisten Rebecca Weidmo Uvell har släppt: fem omfattande och granskande blogginlägg om ETC och bidragsbaronen/parasiten Johan Ehrenberg.
  • Alexandra Pascalidous besök i Ludvika kommun och det enorma slöseri av skattepengar som kommunen öser över denna plagiatörska och professionella gråterska. Enligt Pär Öberg lyfter denna bluffmakerska mer än 20 000 kr per timme under föredrag som Ludvika kommun arrangerar (och friskt spenderar pengar från skattebetalarna).
  • Paranoida Persson på fall efter sms till Nordfront? Simon Holmqvist berättar om den senaste utvecklingen kring Borlänge kommuns toppman i arbetet mot ”våldsbejakande extremism”. Den så kallade oppositionen i Borlänge har redan krävt Kenneth Perssons (S) avgång. Efter ett avslöjande sms till Holmqvist anser nu även MittMedias Dalarnas tidningar att paranoida Persson definitivt är ”slut som artist”.
  • Martin Luther King – Frihetshjälte värdig en egen helgdag eller perverterad marxist i judisk makt-rörelsens klor? Under veckan firade man i USA den nationella helgdagen Martin Luther King Day och i Las Vegas deltog ett hundratal afroamerikaner i ett gigantiskt slagsmål där 29 personer kom att gripas. Under förra året sköt afroamerikaner ihjäl varandra på flertalet platser under firandet. Men vem var egentligen Martin Luther King och varför firas hans dag som en nationell helgdag i USA?
  • Mikael Karlsson sätter oss in i regeringskrisen i USA, som lett till en så kallad ”Government shutdown”.

Lägenhetsannonsen:

2 stycken lägenheter uthyres i en liten fin by några mil söder om Örnsköldsvik mitt på vackra Höga Kusten. Huset har stor trädgård. 100 meter från förskola och friskola (drivs av ett bykooperativ) upp till klass 6. Det är cirka 400 meter till ICA och Järnaffär.

En 4:a på 78 kvadratmeter med balkong i sydväst med havsutsikt, andra våningen i ett tvåvåningshus. Nyare vitvaror och helt ny inredning i badrummet med exklusiv duschkabin.

Hyra 5100 kronor per månad.

En 2:a i suterräng med tak över uteplats, nyrenoverat badrum och stort fint kök.

Hyra 4000 kronor per månad.

Vid intresse mejla kustboende@protonmail.com , goda referenser krävs.

Gilla Radio Nordfront och NTV på sociala medier:

Me he hehe. Snart dags igen! #ntv #sn

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV genom MakerSupport:

Nu finns det ett alternativ för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. Klicka här för att komma till vår sida på MakerSupport!

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#63: Parasitära Ehrenberg, plagiatören Pascalidou och paranoida Persson” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2018-01-21 20:00