Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SKRATTFEST: Paranoida Persson tvingas avgå — Nordfront-journalist levererade dödsstöten

Av Redaktionen, 2018-01-22
redaktionen@nordfront.se

BORLÄNGE. Kenneth Persson avgår efter en infekterad konflikt med MittMedia och polisen i Dalarna — dödsstöten blev att han skickade ett sms till en Nordfront-journalist.

Under morgonen meddelande Kenneth Persson (s) att han avgår som lokal ordförande för Brå.

Kenneth Persson (s) är ordförande i Borlänge kommuns arbetsmarknads- och socialnämnd och var ordförande i det lokala Brottsförebyggande rådet (Brå) och ansvarig för kommunens arbete mot våldsbejakande extremism, något som gör honom till en av  Borlänges mest inflytelserika socialdemokrater.

Den nyliberala och judiskt-styrda MittMedia koncernen har dock under en tid utsett Persson som hackkyckling. Framförallt gäller det en infekterad konflikt mellan Persson och Borlängepolisen, som kulminerade i att Persson bekände för Nordfronts Simon Holmqvist att han fruktade att polisen avlyssnade hans telefon.

”Inte pga NMR utan snarare utifrån att jag varit kritisk till deras arbete med rånen i Borlänge”, förklarade den paranoide Persson i ett sms i samband med att Holmqvist försökte genomföra en intervju med honom.

Sms:et där Kenneth Persson avslöjade sin rädsla över att hans telefon avlyssnades av polisen på grund av konflikten med honom. Observera att Holmqvist av misstag kallade Kenneth för Lennart.

Sms-konversationen visade sig att bli dödsstöten i tidningskoncernens kampanj mot honom. Kritiserades, vingklipptes och till sist grät han ut på en nazisajt – nu är Kenneth Persson (S) definitivt slut som Brå-ordförande, var rubriken på ledaren i Dalarnas tidningar (DT) i fredags, där Gabriel Ehrling konstaterade att Persson i och med SMS:et nu var ”slut som artist”.

Kenneth Persson (S) stormar ut mitt under intervju med Dalarnas Tidningar. Skärmbild: dt.se.

Beskedet idag: Persson avgår som Brå-ordförande

”För att skapa de bästa förutsättningarna för framtagandet av ett förnyat medborgarlöfte och en fördjupad brottsbekämpning har jag beslutat att med omedelbar verkan lämna BRÅ. Bristande förtroende från polisen för min person får inte bli ett hinder”, skriver Kenneth Persson i ett pressmeddelande.

— Det är så klart kul att Nordfront är med och påverkar som en massmedial kraft. Det är dock uppenbart att Persson är utsatt för en konspiration av judiskt-styrda MittMedia och den lokala polisen. Ifall han vill slå tillbaka mot de mörka krafterna är han välkommen att ringa mig, säger Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Källa:
Efter kritiken: Kenneth Persson (S) avgår som ordförande i Brå


  • Publicerad:
    2018-01-22 10:32