Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#77: MOTANGREPPET, webbtv:en i Ludvika och lügenpresse

Av Redaktionen, 2018-05-13
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Nordens mest antisemitiska podd gör sig startklar. Ikväll kommer Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att medverka med anledning av den pågående insamlingen.

Simon Lindberg har skaffat Twitter:

Trailern på Historia med Eklund och Holmqvist:

Några av kvällens ämnen:

  • Att Nordiska motståndsrörelsen nu organiserar ett motangrepp mot bankväldets försök att kväsa yttrande- och föreningsfriheten i Sverige. Insamlingen har fantastiskt nog dragit in över 180 000 kronor på tre dygn. Och kanske kommer slutsumman inte heller att stanna där?! Insamlingen visar att Nordens folk börjat resa sig mot bankväldet. Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkar.
  • Lotta Wedman från den utdöende lilla extremistsekten ”Miljöpartiet” vill nu ha webbtv från Ludvika kommunfullmäktige. Nordfront TV har dock sänt webbtv jättelänge därifrån. Pär Öberg har synpunkter på hennes utspel.
  • Simon ”den obotlige anti-semiten” Holmqvist har hamnat i intellektuellt knytnävsslagsmål med andra Radio Nordfront-medarbetare gällande hans krönika Hellre böneutrop och muslimska friskolor än integration och rasblandning. Krönikan kommer att diskuteras.
  • ”FN riktar skarp kritik” mot Sverige påstås det, men bakom den så kallade rapporten ligger ett obskyrt litet vänsterextremt nätverk som tack vare ett kryphål i lagen kan framstå som ett officiellt FN-organ. Detta har dock inte stoppat lügenpresse från att sprida Fake News.
  • Någon ur Radio Nordfront har slagit på TV:en för första gången på 15 år för att i vetenskapligt syfte studera det fientliga informationsflödet, och vill informera om existensen av ett grovdekadent och kulturellt depraverat fenomen kallat för ”Melodifestivalen”.

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Inbjuden gäst Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront:

Vill du stödja Radio Nordfront och Nordfront TV på samma gång? Vi tackar alla som donerat till oss i varje avsnitt av Radio Nordfront.

Bankkonto: 3118 00 85531
Betalningsmottagare: Robin Palmblad

För betalningar från utlandet:
IBAN: SE0230000000031180085531
BIC (SWIFT-adress): NDEASESS

Märk betalningen medRN/NTV”

Det går även att donera genom följande alternativ:

Bitcoins-plånbok: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits
Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#77: MOTANGREPPET, webbtv:en i Ludvika och lügenpresse” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2018-05-13 20:44